Cinderella

2017 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

Sijainti: Suomi, (sijaiskodissa)

Cinderella tuli Rekku Rescuen hoitoon isommasta kissaporukasta. Cinderella on kiltii, mutta vielä hieman ujo kissaneiti, joten uuden kodin on hyvä huomioida tämä, ja antaa Cinderellalle aikaa kotiutua ja tutustua rauhassa. Cinderella etsii kotia, missä on aktiivinen ihmisleikittäjä tai sitten mukava kissakaveri, joka sopii luonteeltaan ja käytökseltään Cinderellan kaveriksi.

15.1.2019
Cinderellaa on hoidettu Rekuilla kuntoon ja saatu nähdä neidistä kuoriutuvan aktiivinen ja sosiaalinen kissa, joten oman kodin etsintä saa vihdoin alkaa!

Cinderella on kaunis tyttökissa, joka nauttii kun sitä leikittää vaikkapa huiska- tai laserlelulla. Jonkun verran Cinderella keksii itsekseenkin omia leikkejään, mutta erityisesti öisin, joten aktiivinen leikittäminen päivällä on tärkeää ihmisten unen turvaamiseksi.

Cinderella on seurallinen tapaus, joka kulkee oman ihmisensä mukana ja tarkkailee tämän touhuja. Cinderella tulee mielellään viereen nukkumaan, vaikkei mikään varsinainen sylikissa olekaan. Tämä tyttö muuten nauttii rapsutuksista ja on kova kehräämään! Vieraiden suhteen Cinderella on kuitenkin vielä ujo ja ehkä hieman pelokas, ja siksi vieraiden aikana Cinderellalla pitää olla mahdollisuus pysyä piilossa.

Rekku Rescuella Cinderellalta on hoidettu sitkeää silmätulehdusta. Silmää seurataan edelleen mahdollisen uusinnan vuoksi. Cinderellan pitkä turkki vaatii harjaamista, mitä vielä Cinderellan kanssa opetellaan.