Chui

25.03.2019

Alkuperä: Suomi

10.4.2023 Chui muutti omaan kotiinsa.

***

Chui on ihana ja luottavainen kissaneiti, joka arvostaa rapsutuksia ja silityksiä. Chui sopii myös ensikissaksi.

25.3.2023

Chui on neljävuotias tyttö, joka saapui Rekuille kodinvaihtajana itsestään riippumattomista syistä. Chui on viettänyt koko ikänsä turvallista sisäkissan elämää ja suhtautuu ihmisiin hyvin luottavaisesti. Pohjatyö tämän kissan “koulutuksessa” on jo tehty. Chui on sisäsiisti ja kaikki normaalit käsittelyt sujuvat ongelmitta. Chui rakastaa silityksiä ja rapsutteluja eikä kehräyksestä ja puskemisesta tahdo tulla loppua.

Edellisessä kodissa Chui oli ainoa lemmikki ja sijaiskodin muita kissoja Chui aristaa. Tästä syystä Chui soveltuisi parhaiten (=helpoiten) perheen ainoaksi lemmikiksi. Chui on tottunut teini-ikäisiin lapsiin. Pienistä lapsista hänellä ei ole kokemusta. Chui on ulkoillut ensimmäisessä kodissaan valjaissa.

Eläinlääkärin tarkastuksessa hänet todettiin terveeksi. Chui on tottunut syömään vain kuivaruokaa, joten märkäruoan opettelua tulee jatkaa uudessa kodissa. Ainoa Chuin haaste on paino ja uuden kodin tulee pitää huolta painonpudotuksesta. Eläinlääkärin mukaan neidin vyötäröltä pitäisi saada 1 kg pois! Ylipainonsa vuoksi Chui tarvitsee uudessa kodissa oikean ruokinnan lisäksi mahdollisimman paljon virikkeitä ja leikitystä.

Eikä tässä vielä kaikki! Chuilla on jo kaikki tarvittava. Mukaan saa halutessaan raapimispuun, kantolaukun, hiekkalaatikon ja leluja. Olisiko sinulla tarjota Chuille loppuelämän koti?