Choco (nyk. Lyyli)

07/2017 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

15.12.2019 Choco sai kodin pienen ihmisvauvan ja 3-vuotiaan kissapojan luota, ja sai uudeksi nimekseen Lyyli.

***

Choco on omistautunut emo, joka kasvatti neljä poikastaan kunnollisiksi kissakansalaisiksi, ja on nyt valmis löytämään ikioman loppuelämän kotinsa.

16.10.2019

Choco on erittäin kiltti ja hellyyttävä neiti. Choco viihtyy sylissä ja antaa tehdä hoitotoimenpiteet, kuten kynsienleikkuun, mainiosti. Leikkimään Choco ei ole vielä innostunut, mutta ehkä sekin aika vielä koittaa pienokaisten lähdettyä maailmalle. Chocon mielipuuhaa on ympäristön ja ulkomaailman tarkastelu, ja erikoisempana harrastuksena hänellä on sukkien kantaminen. Yön aikana Choco on saattanut hoivata useampaa sukkaparia. Chocolla on myös huiman paljon varpaita, mutta ne eivät menoa haittaa!

Uudessa kodissa Chocoa voisi odotella toinen rauhallinen tyttökissa. Toisaalta neiti saattaisi viihtyä myös ainoana kissana. Choco voi muuttaa myös lapsiperheeseen.

Chocolla on ollut alkuun vatsavaivoja, mutta ruokavalion muutoksella nekin on selätetty. Chocon vatsalle sopivat tietyt ruoka-aineet kuten kana, kalkkuna ja seiti sekä porsaanliha. Valmisruuista hänelle sopii tietynmerkkiset allergiaruoat. Choco on tykästynyt myös raakapulliin joissa on vain kanaa. Näillä eväillä vatsakin pysyy hyvinvoivana.

Choco on valmis muuttamaan omaan kotiin pentujen tullessa luovutusikään marraskuun alussa, ja päästyään itse steriloitavaksi.