Chloe (nyk. Milli)

07/2023 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

25.11.2023 Chloe ja Meemi muuttivat yhteiseen kotiin Helsinkiin.

10.12.2023

Kuulumisia omasta kodista:

“Tässä Millin (Chloe) ja Mollyn (Meemi) kuulumisia. Tytöt ovat asustelleet uudessa kodissaan kaksi viikkoa. Kaikki on mennyt tosi hyvin. Pari ensimmäistä päivää tytöt tekivät tuttavuutta uudessa kodissa ja pitivät turvapaikkana yhtä huonetta jos tilanteet alkoivat olla liian jännittäviä. Kolmantena päivänä oli asunnon jokainen huone ja kolo tutkittu niin tarkkaan, että enää ei tarvinnut jännittää tyttöjen eikä myöskään ihmisten. Alusta asti hiekkalaatikoilla käynnit ovat sujuneet hienosti ja samoin ruuat maistuneet. Tytöt ovat pääsääntöisesti syöneet samaa ruokaa mitä sijaiskodissakin. Peräkanaa mennään ja vauhtia riittää ja tytöt osallistuvat aktiivisesti jokaiseen palvelijoittensa puuhaan:) Aremmasta Mollysta on kuoriutunut sosiaalinen ja sylissä viihtyvä kissa. Yleensä Milli johtaa joukkoa ja Molly tulee hyvänä kakkosena perässä. Kotiin kun tullaan ovat tytöt aina vastassa. Aivan ihana kaksikko, jotka ovat valloittaneet meidän kaikkien sydämet.”

***

Sievä Chloe-neiti on elämää rohkeasti tutkiva kaikkien kaveri.

1.11.2023

Chloe on lähtöisin pienestä sisäkissapopulaatiosta pääkaupunkiseudulta, ja saapui Rekkujen sijaiskotiin 24.9.23 yhdeksän muun pennun kanssa. Chloe on pikkuruinen kissaneiti, joka rohkeasti lähestyy vieraita ihmisiä ja kaikkea uutta mikään eteen tulee. Chloe rakastaa ihmisten huomiota ja toisten kissojen seuraa, ja on aina valmis leikkimään kaikkien kanssa, joskaan rajummat “isojen poikien leikit” eivät ole pikkuneidille mieleen. Chloe kaipaa kotia, jossa olisi seurana kiva kissaneiti tai se voisi muuttaa samaan kotiin siskonsa Meemin kanssa.

Huomioithan, ettemme luovuta pentuja ainoiksi kissoiksi, eikä energinen pentu myöskään lähtökohtaisesti sovi seniorikissan pariksi.