Chise

15.11.2020 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

24.2.2021 Chise muutti omaan kotiin toisen kiltin tyttökissan kaveriksi.

9.3.2021 Kuulumisia uudesta kodista:

Meillä on mennyt tosi kivasti! Ensimmäinen yö oli kyllä väsyttävä, heräsin 4.30 kun Chise naukui ja etsiskeli jotain. Olin sitten seitsemään asti hereillä hänen kanssaan yrittäen nukkua samassa huoneessa. Chise rauhoittui heti kun nousin ylös ja kuuli äänet kun tein aamupalaa. Itseäni jännitti tosi paljon sopeutuminen. Kissamme Tiu oli kuin myrskyn niellyt ilmeiltään ja eleiltään pari päivää, kun tajusi että jotain on tapahtunut, mutta ei vielä nähnyt Chiseä.

Nyt kissat ovat päässeet jo tutustumaan toisiinsa ja tulevat äärettömän hyvin toimeen.  Kissat leikkivät yhdessä ja alkoivat juuri syömään yhdessä. Pottailu onnistuu ja Chise leikkii sekä yhdessä että myös itsekseen leluilla. Mielestäni voi täällä oikein hyvin. Chise on nukkunut usein meidän sängyssä tai tyttäreni sängyssä, päivisin viihtyy välillä saunassa, mutta usein myös olkkarissa meidän kanssa. Chise ei ole arka enää lainkaan, vaikka toki ensimmäinen vajaa viikko oli Chiselle jännittävä. Kiitos teille kaikesta, on ollut ihana saada antaa koti Chiselle.

 

Kaunis Chise on Akain sisarkolmikon pienin ja ainoa tyttö. Leikissä hän ei aivan pärjää veljilleen, mutta on silti energinen ja iloinen pikkukissa.

9.2.2021

Chise on herättänyt runsaasti kiinnostusta, emmekä ota tällä hetkellä vastaan lisää kyselyitä.

8.2.2021

Kissaemo Akai saapui Rekkujen sijaiskotiin pentujensa Rowanin, Kionin ja Chisen kanssa vuoden 2021 ensimmäisinä kissoina. Akai on kodinvaihtaja, jonka omistaja luopui siitä terveydellisistä syistä. Sijaiskodissa hän on kasvattanut kärsivällisesti kolmesta pennustaan kunnon kissakansalaiset.

Chise on kaunis pikkutyttö, joka jää usein paineissa alakynteen kahdelle isoveljelleen. Sinnikkyydellä hän kuitenkin painaa leikeissä perässä ja nukkuu mielellään veljiensä kanssa. Muuten hän on kuitenkin rauhallisempi ja seuraa yleensä perässä muita. Energiaa ja iloisuutta ei puutu.

Chise etsii kotia, jossa olisi toinen nuori tyttökissa hänelle kaveriksi. Chise sopii myös lapsiperheeseen, kunhan lapset ovat jo vähän isompia ja eivät ole liian riehakkaita.