Chilly

Lisätty sivulle: 2010-08-02

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Chilly
4.12.2010 Chilly muutti omaan kotiin Kuopioon.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

16.8.2016 Kuvaterveisiä Chillyltä!

26.2.2014 Kuulumisia ja kuvia Chillyltä. Pojalle menee hyvin. Hän on todellakin helppo kissa. Aina haluaa syliin ja aina rapsutusta.

***

Leikattu uros, noin 4,5-5kk (lokakuussa 2010)

23.10.2010 Chilly on kastroitu. Kotihoitajan mukaan Chilly on nimensäkin mukaisesti rauhallinen paksukainen poika, ystävällinen ja hellä. Itse ei tule tulla syliin, mutta jos otat sen syliin-se on tyytyväinen ja alkaa kehrätä. Siitä tulee iso rakastava kolli.

12.10.2010 Chilly osaa tosiaankin Chillaa! Mistä koti tälle komealle kollille?

6.9.2010 Lisätty uusia kuvia komeasta kollista.

2.8.2010 Pentue Chisu, Caffe, Coba, Creme ja Chilly odottavat omaan kotiin pääsyä joko yhdessä tai erikseen. Pentuje emo on asunut hylätyn mielisairaalan alueella ja se on otettu pentujensa kanssa hoitoon, jotta kissat saatiin pois kadulta. Emo oli kuitenkin liian villi kotikissaksi, joten se on nyt leikattu ja päästetty takaisin tuttuun pihapiiriin, jossa sitä käydään säännöllisesti ruokkimassa ja sen kuntoa seurataan. Onneksi nyt pentuja ei sentään sen emon kohdalta tule lisää.

Chilly on kotihoitajan mukaan Kiltti poika. Vähän ujo, mutta ystävällinen: lupaa otaa syliin, antaa silittää vatsaa, kurlutta ja laulaa lauluja.

Kissaa ei tarvitse itse lähteä hakemaan Tallinnasta, vaan kuljetus Suomeen hoidetaan sovitusti ja ennen Suomeen tuloa kissa käytetään vielä virkaeläinlääkärin tarkastuksessa.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120€. Kulukorvauksella kissanpentu on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Kissalla on oma virallinen EU-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi.