Charlie (nyk. Simba)

05/2019 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

25.11.2019 Charlie muutti siskonsa Deltan kanssa omaan kotiin Helsinkiin.

***

Charlie on osa ”Kaatisjengiä”, jäteaseman lieppeiltä pelastettua pentuetta. Charlie etsii yhteistä kotia joko siskonsa Deltan kanssa tai toisen reippaan ja rohkaisevan kissan kaverina.

24.10.2019

Kotihoitajan terveiset: Charlie on aivan ihana. Sen lempiaika on ruoka-aika. Silloin se steppaa monilla varpaillaan ihmisen jaloissa ja kehrää hurjasti.

Lisätty muutama kuva Charliesta. :)

17.10.2019

Charlie on veikeä, mutta rauhallinen pikkupoika, joka seuraa mielellään ihmisten puuhia. Charlie saapui Rekuille sisarustensa Deltan ja Echon kanssa Satakunnasta kissapopulaatiosta, jossa he ehtivät kasvaa kolmikuisiksi ilman kontaktia ihmiseen. Sijaiskodin kotikissakoulussa Charlie on alusta asti ollut reippain ja porukan partiolaispoika, aina valmiina leikkimään, jopa pelottavan ihmisen kanssa. Uudessa kodissa olisi silti hyvä olla arkojen kissojen sielunmaisemaa ymmärtävä ihminen ja reipas kissakaveri opettamassa vielä luottamusta kaksijalkaisiin. Arkuutensa vuoksi Charlie ei sovi lapsi- tai koiratalouksiin.

Eläinlääkärissä Charliella on havaittu sydämessä sivuääni, joka todennäköisesti korjaantuu aikuistumisen myötä, mutta pitää vielä myöhemmin tarkistuttaa sydämen ultraäänikuvauksessa yhdistyksen kustantamana. Sitä ennen Charlie on valmis valloittamaan oman kodin laivakissan tassuillaan.