Chaplini

Lisätty sivulle: 2011-08-01

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Chaplini
29.9.2011 CHAPLINI SAI KODIN TURUSTA

****

KUULUMISIA omasta kodista:

16.3.2012 Lisätty Chaplinille uusia kuvia kodista.

12/2011 Chaplin toipui leikkauksesta oikein hyvin ja se pieni merkkailun alotteluki loppu sen myötä. Lääkäri sanoi että on oikein komea kolli, 3 kiloa ja 600 grammaa :)

Molemmat kissat on kasvanu hurjan paljon ja nauttivat kissan päivistä. Chaplin on päässy yli murroiästään ja tulee välillä ihan syliin asti jos oikein tulee hellyydenpula, nyt on Lulu vuorostaan mökötysiässä :) Aina välillä kehrää sylissä niinku ennenki ja sitte muistaa taas että pitiki olla jo iso ja poistuu metrin päähän tuhahtelemaan. Kyllä se yleensä iltaan mennessä tulee taas syliin ikävä silläkin. Hurjan rakkaita on molemmista tullu mulle ja Lulu tosiaan ehkä tuplannu pituutensa eli kasvavat vauhdilla. Chaplin ei ole ihan vielä tainnut edes tajuta kuinka iso hän on. Tippuu siihen malliin sohvalta venytellessään :)

****

UROS, n.3,5 kk (elokuussa 2011), kotihoidossa Turussa.

28.8.2011 Chaplinia kävi leikittämässä 1,5-vuotias poika ja Chaplini leikki nätisti pojan kanssa. Välillä toki mentiin hieman pakoon, kun leikit kävivät hieman rajuiksi, mutta hetken päästä tultiin taas katsomaan, josko leikki jatkuisi. Chaplinia uskaltaa suositella hyvin myös pienten lasten perheeseen. Poika on hienovarainen, kovin ystävällinen ja tykkää leikkiä niin pienten kuin isompienkin ihmisten kanssa.

15.8.2011 Terve! Minusta on kasvanut komea poika. Tykkään rapsuttelusta ja annoin eläinlääkärin laittaa nätisti minulle sirun. Lempparipuuhaani on leikkiä siskoni kanssa ja täällä hoitoperheessä on myös kissa ja koiria, joiden kanssa tulen hyvin toimeen. Tosin olen niin tavallisen näköinen, ettei minua ole kukaan huomannut, mutta minulle on sanottu, että sydämeni on kultaa ja joku saa minusta vielä ihan loistavan kaverin.

5.8.2011 Chaplini on menossa rokotukseen ja sirutukseen tiistaina 9.8 ja hurmuripoika onkin tämän jälkeen valmis matkaamaan omaan kotiin. Chaplini on kiltti pienimies, joka aina kehrää kun poikaa rapsuttaa. Ujous on tyystin kadonnut ja tilalla on herttainen kollipojan alku.

1.8.2011 Chaplini matkasi Turkuun kotihoitoon Porin kissarankkurilta.
Chaplini poika on vielä hitusen ujo, mutta Chaplini nauttii silityksistä ja vastaa kehräyksellä ja on täysin käsiteltävissä. Chaplini on kotoisin vanhan ihmisen pihapiiristä, joka onneksi toimitti kissanpennut sosiaalistumaan, jotta niistä kasvaa kunnollisia kissakansalaisia.

KULUKORVAUS kissanpennusta on 100€. Kulukorvauksella kissanpentu on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun.