Cedric

Lisätty sivulle: 2012-12-25

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Cedric
2.2.2013 Cedric muutti omaan kotiin Vantaalle

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

28.3.2013 Cedric on nyt kastroitu. Lisätty pari kuvaa kodista.

25.2.2013 Yhteiselomme on lähtenyt erittäin positiivisesti käyntiin, nuori herra vaikuttaa tyytyväiseltä oloihinsa ja olemme perheenä erittäin tyytyväisiä tekemäämme päätökseen antaa hänelle koti. Kovin on leikkisä kaveri ja puhkuu nuoruuden intoa, suurinta huvia tuntuu olevan portaissa juoksu ylä- ja alakerran väliä sekä sohvan selkänojan tyynyjen taakse piiloutuminen.

***

Urospentu, noin 3kk (joulukuun lopussa 2012), kotihoidossa Vantaalla

27.1.2013 Cedric saapui Suomeen kotihoitoon.

8.1.2013 Varaajatäti kävi Tallinnassa tutustumassa pikkuiseen Cedriciin ja suloinenhan se on. Cedric kovasti kehräili sylissä ja turkki on silkinpehmeä. Cedricin olisi mahdollista matkustaa omaan kotiin tammikuun lopussa.

25.12.2012 Cedric on todella komea ja tuuheaturkkinen pikkukolli. Luonteeltaan Cedric on reipas, iloinen ja superrakastava sylikissa. Cedric on löytynyt Tallinnan kaduilta yksinään kyyhöttämästä ja otettu talteen jo hyvin pienenä. Cedric on tottunut ihmisiin ja käsittelyyn.

KULUKORVAUS kissanpennusta on 120€. Kulukorvauksella kissanpentu on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpennulle on myös tehty sienitesti. Kissanpennulla on virallinen EU-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissanpentu on virkaeläinlääkärin tarkastama, ja se tuodaan Suomeen Eviran vaatimuksia noudattaen. Rekku Rescue järjestää kissan kuljetuksen Suomeen. Kissanpentu luovutetaan uudelle omistajalleen Suomessa.