Cava

Lisätty sivulle: 2009-09-01

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Cava
18.1.2010 CAVA MUUTTI OMAAN KOTIIN VANTAALLE

****

KUULUMISIA omasta kodista:

25.1.2010 Moikka, Cava ei tosissaan paljoa ihmetellyt uuteen kotiin muuttaessa. Käveli kantokopista ulos, katsasti asunnon läpi, ja meni sängyn alle piiloon. Noin tunti kotiin tulosta Cava jo kehräsi, kiehnäsi ja pyöri onnesta. Nyt se kävelee ympäriinsä asunnossa minun ja puoliskon vieressä kuin koira konsanaan. Ihan loistava kissa suurella sydämellä ja ennakkoluulottomalla asenteella. Cavan lempijuttuja on supernopeat spurtit asunnon päästä päähän (jarrut vaatii vielä pientä hienosäätöä), verhot (niistä näkee läpi!), hiiret (niitä kalastellaan sitten kaikki yhdessä paikoista joihin ei kissa mahdu), vaatekaappi ja suihkun viemäri (tulee putsattua säännöllisesti).

Vieraitakin on meillä ollut, ja Cava ottaa kaikki vastaan iloisesti tervehtien. Cava on nyt meidän ihan oikea perheenjäsen ja todella pidetty sellainen. :)

Liitän mukaan vähän kuvia, voitte käyttää niitä vapaasti yhdistyksen nimissä.
Kiitos koko Rekku Rescuelle, suosittelen teitä todella lämpimästi kelle vaan
lemmikin ottamista harkitsevalle.

Yt,
Anna, Timo & Cava

****

LEIKATTU UROS, noin 7kk (tammikussa 2010)

14.12.2009 lisätty uusia kuvia. Kotihoitaja kertoo että Cavasta on kasvanut komea ja erittäin ystävällinen kisuli, haluasi aina olla sylissä. Se myös tykkää kissa- ja koirakavereista.

23.11.2009 Cava poika olisi valmis lähtemään omaan kotiin vaikka heti kunhan sopiva koti löytyy.

5.10.2009 Coco, Cava ja Cino ovat valmiita lähtemään omaan kotiin joko yhdessä tai erikseen.

1.9.2009 Sisarukset Coco, Cava ja Cino odottavat omaan kotiin pääsyä joko yhdessä tai erikseen.

Sisaruskatras on löydetty suljetusta kellarista, joten ne ovat vielä vähän ujoja. Kotihoitaja kertoo: Cino: naaras-ruskea, perhen päällikkö
Cava: uros-punainen, hellä, iloinen, suukottaja Coco: naaras-harmaa-raidallinen, pienikokoinen, rauhallinen mutta vähän ujo

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 115€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Kissalla on oma virallinen EU-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi.