Carola (nyk. Pazuzu)

07/2023 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

30.12.2023 Claudia ja Carola muuttivat yhteiseen kotiin parahiksi aloittamaan uutta vuotta.

14.1.2024

Kuulumisia omasta kodista:

“Meillä on lähtenyt uusi vuosi käyntiin erittäin hauskoissa merkeissä Carolan ja Claudian (nykyään Pazuzu ja Goochie) kanssa. Tytöt kotiutuivat ällistyttävän nopeasti ja helposti. Ihminen oli ajatellut heille oman pienemmän tilan johon ensin kotiutua ennen koko asunnon valloittamista, mutta Goochiella oli muita ajatuksia: hän karkasi kylpyhuoneesta ensimmäisen viiden minuutin jälkeen, ja lähti häntä pystyssä tutkimaan uutta kotia. Pazuzu ei kauaa aikaillut jäljessä, vaan 10 minuutin jälkeen oli hänkin tutkimassa.

Arki on sujunut loistavasti: tytöt ovat toki pentumaisen uteliaita kaikesta, mutta todellä hyväkäytöksisiä pääsääntöisesti! Molemmat rakastavat leikkejä ja herkkuja, ja näiden parissa olemmekin nyt aloitelleet pientä klikkeri-kouluttautumista. Näiden lisäksi tytöt ovat myös tykästyneet seurailemaan ikkunasta ohilentävien lintujen liikkeitä sekä ihmettelemään uteliaina ihmisten kanssa luonto-ohjelmia televisiosta.

Yhteinen elo siis rullaa oikein mukavasti seuraillen tyttöjen touhuja ja yllättävän tiuhaan tapahtuvien halittelu- ja sylittelysessioiden höystämänä. Etenkin Goochie tykkää seurata kaikkea ihmisen puuhailua, uteliaasti vain katsellen ja seuraten ympäri asuntoa, kun taas Pazuzu on hieman enemmän omaa tilaa tarvitseva.. kunnes hänkin muistaa yhtäkkiä rakastavansa silityksiä ja kipittää kauniisti maukuen luokse ja syliin kehräämään tyytyväisenä.”

 

***

Söpö Carola omaa topakan “suuren saalistajan” sielun. Alkujaan ihmistä kovasti arastellut pikkuneiti on uteliaisuuden ja lahjonnan myötä kasvanut mainioksi kotikissan aluksi.

6.11.2023

Carola on lähtöisin pienestä sisäkissapopulaatiosta pääkaupunkiseudulta, ja saapui Rekkujen sijaiskotiin syyskuun lopussa. Carola on suloinen ja vilkas tiikerityttö, jonka intohimona ovat huiskaleikit. Huiskat saavat tytön ihan villiintymään sekä murisemaan erittäin vakuuttavasti, ja niiden parissa neiti voisi leikkiä pitkät ajat, parhaan kykynsä mukaan lelun omien. Carola oli alkujaan ihmistä kohtaan arka, ja varsinkaan koskea ei saanut. Mutta nyt muutaman viikon aikana on neiti reipastunut ja sen saa napata jo syliinkin, kunhan ihminen lähestyy sitä rauhallisesti.

Carola etsii jo jonkin verran kissakokemusta omaavaa kotia ensisijaisesti yhdessä siskonsa Claudian kanssa. Tytöt eivät sovi aivan pienten lasten perheeseen – yläkouluikäisten ja sitä vanhempien nuorten kanssa juttu luistanee parhaiten.

Huomioithan, ettemme luovuta pentuja ainoiksi kissoiksi.