Carmen

Lisätty sivulle: 2012-10-02

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Carmen
3.11.2012 CARMEN SAI YHTEISEN KODIN EMONSA CARAMELLIN KANSSA KERAVALTA

****

KUULUMISIA omasta kodista:

5.11.2012 Carmen ja Caramelli ovat sopeutuneet meille hienosti. Emollekin maistuu jo ruoka alun ruokahaluttomuuden jälkeen. Kaiken kaikkiaan meillä on mennyt paremmin kuin ikinä uskalsin toivoa. Kissat tuntuvat viihtyvän. Carmen nukkuu parhaillaan vieressäni sohvalla. Caramelli arastelee pikkuisen meidän innokkaita lapsia, mutta Carmen vaan nauttii kun on monta leikittäjää.

****

NAARASPENTU, noin 2kk (lokakuussa 2012)

2.10.2012 CARMEN on pieni, söpö angorapehmopallero- 2kk seurallinen, kiltti ja
luottavainen pikkutyttö. Tulee kutsusta luokse ja syliin. Aivan ihana tapaus, niin kiltti ja viaton. Sopii kissarakkaaseen kotiin, jossa saa osakseen paljon hellyyttä ja rakkautta. On äiti- Caramellin silmäterä ja toivottavasti löytyy heille yhteinen koti. Sopii myöskin lapsiperheeseen, jossa isompia lapsia, kunhan vaan on riittävästi syliä tarjolla.

KULUKORVAUS kissanpennusta on 120€. Kulukorvauksella kissanpentu on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpennulle on myös tehty sienitesti. Kissanpennulla on virallinen EU-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissanpentu on virkaeläinlääkärin tarkastama, ja se tuodaan Suomeen Eviran vaatimuksia noudattaen. Rekku Rescue järjestää kissan kuljetuksen Suomeen. Kissanpentu luovutetaan uudelle omistajalleen Suomessa.