Caramelli

Lisätty sivulle: 2012-10-02

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Caramelli
3.11.2012 CARAMELLI SAI YHTEISEN KODIN PENTUNSA CARMENIN KANSSA KERAVALTA

****

KUULUMISIA omasta kodista:

5.11.2012 Caramelli ja Carmen ovat sopeutuneet meille hienosti. Emollekin maistuu jo ruoka alun ruokahaluttomuuden jälkeen. Kaiken kaikkiaan meillä on mennyt paremmin kuin ikinä uskalsin toivoa. Kissat tuntuvat viihtyvän. Carmen nukkuu parhaillaan vieressäni sohvalla. Caramelli arastelee pikkuisen meidän innokkaita lapsia, mutta Carmen vaan nauttii kun on monta leikittäjää.

****

LEIKATTU NAARAS, noin 1v. (lokakuussa 2012)

2.10.2012 CARAMELLI on hyvin kaunis puoliangora karamellin värinen, käytökseltään hieno ja sivistynyt 1v. sisäsiisti kissaneiti, joka etsii yhteistä kotia hänen pienen pitkäturkkisen tyttöpennun Carmenin kanssa. Caramelli kaipaa kovasti omaa kotia, jossa hänelle olisi aikaa ja rakkautta loppuelämäksi. Hän on kiltti ja suloinen, tulee syliin itse, silloin kun halua. Kiintyy vahvasti omaan ihmiseen. Kaunis ja kiiltävä puolipitkäturkki, josta tyttö pitää todella hyvää huolta! Tytöntylleröllä on hauskat “toppahousut” ja muutenkin hyvin kaunis kissa. Toiveena olisi, että kissat pääsisivät semmoiseen eläinrakkaaseen kotiin, missä ei ole ennestään lemmikkejä. Kunnon pysyvään luotettavaan kotiin yhdessä! Molemmat ovat tottuneet myös lapsiin, jos lapset ovat kouluikäisiä ja tuovat takuuvarmasti uudelle perheelle paljon rakkautta
ja iloa.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissa on leikattu ja sille on tehty sienitesti. Yli 6kk ikäiselle kissalle on tehty lisäksi myös FeLV- ja FIV -testit. Kissalla on virallinen EU-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on virkaeläinlääkärin tarkastama, ja se tuodaan Suomeen Eviran vaatimuksia noudattaen. Rekku Rescue järjestää kissan kuljetuksen Suomeen. Kissa luovutetaan uudelle omistajalleen Suomessa.