Caramelli

Lisätty sivulle: 2013-10-30

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Caramelli
9.11.2013 Caramelli sai kodin Porista.

***

Leikattu naaraspentu, noin 11 vkoa (30.10.2013), kotihoidossa Paimiossa

30.10.2013 Caramelli on eloisa ja reipas kissatyttö, koiriin ja toisiin kissoihin tottunut. Caramelli on alkuviikot joutunut olemaan aika paljon yksikseen, koska muut hoitolaiset olivat paljon suurempia, eikä pikkuista voinut muiden kanssa pitää. Riiviön ensimmäinen leikkikaveri olikin koira, joka kelpasi hyvin seuralaiseksi. Mahdottoman kova leikkimään, mutta viihtyy sylissä tunteja, sekä lussuttaa villapaitaa. Caramelli steriloidaan 1.11.2013.

Luovutus aikaisintaan 6.11.2013

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta niin ota yhteyttä varaajaan puhelimitse. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi. Kissanpentujen luovutusikä on vähintään 12 viikkoa.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180€. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun