Cara

Lisätty sivulle: 2014-09-09

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Cara
26.9.2014 Cara sai kodin Vantaalta.

***

Leikattu naaras, n.1,5v. Kotihoidossa Vantaalla.

9.9.2014 Cara on oikein sympaattinen nuori äiti. Tullessaan hoitoon arasteli hieman alkuun, mutta tottui hoitavaan ihmiseen nopeasti ja jo seuraavana päivänä puski hoitajaa ja kehräsi kovasti. Kovia ääniä ja äkkinäisiä liikkeitä Cara vielä hieman pelkää, mutta pääasiassa on oikein reipas ja ihana. Cara sopisi parhaiten rauhalliseen kotiin.

Cara toimi hienosti sijaisäitinä samasta paikkaa oleville Kassius, Kosmo, Kopernikus ja Kassiopeia pennuille sillä sen omia pentuja emme valitettavasti ehtineet pelastaa. Pennut muuttavat pian omiin koteihinsa ja nyt pitäisi vielä löytyä se ikioma koti tälle suloisuudelle.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta niin ota yhteyttä varaajaan (tiedot sivun alalaidassa). Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120 €. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.