Cara

Lisätty sivulle: 2007-09-05

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Cara
24.10.2007 CARA PÄÄSI OMAAN KOTIIN EEMELI-KISSAN KANSSA

****

KUULUMISIA omasta kodista:

3/2008 Heippa! Kalevista ja Carasta on kasvanut jo isoja kissoja! Kisut tulee hyvin toimeen,aina välillä tapellaan ja sitten taas nukutaan vierekkäin korissa :) paperipussit ja pahvilaatikot on varmaan parasta ikinä,ainakin Caran mielestä. Ollaan myös reissattu yhdessä pari pidempääkin matkaa ja molemmat on tottuneet autokyytiinkin ongelmitta,tosi lunkkeja kavereita on kyllä!

Molemmat kissat on nyt myös leikkautettu. Caraa käytettiin ennen joulua, ja samalla uusittiin molempien rokotukset ja madotettiin uudestaan. Kalevi leikkautettiin maaliskuun alussa. Samalla piti ottaa kakka ja verinäyte,koska Kalevilla on ollut pennusta lähtien maha enemmän ja vähemmän löysänä..alkuun luultiin että se johtui muutoksesta,sitten eläinlääkäri epäili että olisikohan Kalevi tavallista herkkävatsaisempi ruuan suhteen,mutta kun ei saatu ruokavaliollakaan vaivaa poistumaan niin piti syytä etsiä syvemmältä. Selvisi että Kalevilla on giardia-loinen suolistossa(ilmeisesti ollut koko tämän ajan!) ja tulehdusarvot oli vähän kohonneet. Nyt ollaan annettu yksi lääkekuuri ja toinen olisi vielä edessä. Ihmeen virkeä ja terveenoloinen kissa ollut tuohon nähden,ja painokin on noussut normaalisti. Vähän kyllä ihmeteltiin Cara pyöristyy ja Kalevi on niin solakka mutta eipä sitä osannut epäillä ennekuin juttu selvisi. Varmaan Kalevin veljien omistajille olisi hyvä ilmoittaa jos mahdollista,jos on ollut samansuuntaisia oireita,koska vaiva on ilmaisesti ollut pennusta saakka olemassa(Giardiahan voi tarttua myös ihmiseen,ko. pöpö on sitä samaa mitä oli Nokian vesijohtovedessä vähän aikaa sitten).Ihme ettei vaiva ole tarttunut Caraan vaikka samalla hiekkalaatikolla asioivat! Caran silmien rähmiminenkin on loppunut ja kissa on muutenkin jo ihmisläheisempi. Tulee silloin tällöin viereen nukkumaan,antaa silittää ja ottaa syliin.Jotain on kuitenkin joskus sattunut,koska se aristaa kättä joka tulee suoraan yläpuolelta..mutta seurallinen kissa hänkin!

Muuten kaikki on mennyt aivan loistavasti ja kissat on edelleen yli-ihania,ei enään voisi kuvitellakkaan elämää ilman noita murusia :)Ilmoitellaan,saadaanko Kalevin pöpö lannistettua!

T: Mari,Jani,Cara ja Kalevi

4.11.2007 Hei! Halusimme antaa Eemelille uuden nimen, ja hän on nykyään Kalevi :) Cara ja Kalevi ovat kotiutuneet meille hyvin ja ovat niin ihania kissoja! Tulevat hyvin toimeen keskenään, nukkuvat vierekkäin samassa korissa ja pesevät toisensa mikä onkin mailman hellyyttävin näky.

Sisäsiisteys on ollut jopa yllättävääkin, ei yhtään pissiä tai kakkaa ole tullut laatikon ulkopuolelle! Kissat myös syövät hyvällä ruokahalulla, ja näyttää että kasvaavat silmissä.. Cara on kissoista arempi ja varovaisempi, säikähtää helposti liikkeitä ja menee sohvan alle piiloon. Antaa kuitenkin joskus silittää ja selvästi tykkää siitä mutta tajuaa vähän ajan päästä että se onkin ihminen ja saattaa purra kädestä. Selvästi kuitenkin rohkaistumaan päin, joskus tulee jopa sänkyyn nukkumaan kylkeen kiinni :) Cara myöskin tykkää leikkiä miten paljon vaan jaksaa leikittää leluilla. Erityinen lemppari on leluhiiret joita se kanniskelee suussa ympäri asuntoa, ja metsästäjän elkein murisee samaan aikaan. Caralla on vähän silmät vuotaneet ja puhdistaminen on ollut vähän hankalaa kun ei kunnolla anna koskea, mutta jos ei saada putsattua niin Kalevi yleensä nuolee silmät puhtaiksi :)

Kalevi on sitten sosiaalisempi kaveri, tykkää olla sylissä siliteltävänä vaikka miten paljon. Tykkää leikkiä paljon niin Caran kanssa kuin lelujenkin. Kalevi tulee myös sänkyyn nukkumaan,tyynylle pään viereen :) Kehrää melkein koko ajan,yöllä jopa niin kovasti että ollaan pari kertaa herätty siihen. Kerrassaan ihania kissoja, kyllä sydän sulaa kun katselee niitä..Joulukuussa olisi tarkoitus leikkauttaa molemmat, ja antaa uusinta rokotukset. Kerrotaan lisää kuulumisia sen jälkeen :)!

T: Äippä ja iskä + Cara ja Kalevi.

****

NAARAS, noin 3,5kk (lokakuun 2007 alussa)

3.10.2007 Pieni sievä Cara on jo valmis lähtemään omaan kotiin.

5.9.2007 Sosiaalinen nuori kissaneiti Cara odottaa omaan kotiin pääsyä hoitopaikassa Tallinnassa.

KULUKORVAUS leikatusta aikuisesta kissasta on 100€ ja leikkaamattomasta pennusta 90€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Yli 6kk ikäiselle kissalle on tehty lisäksi myös fel- ja fiv -testit. Kissalla on oma virallinen eu-passi josta toimenpiteet käyvät ilmi.