Cannonball (nyk. Panda)

Lisätty sivulle: 2010-09-15

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Cannonball (nyk. Panda)
4.11.2010 CANNONBALL JA MÖRKÖ MUUTTIVAT YHTEISEEN KOTIIN HELSINKIIN

****

KUULUMISIA omasta kodista:

14.12.2010 Mörkö ja Panda (Cannonball) saapuivat yhdessä uuteen kotiinsa Helsingin Vallilaan 4.11.2010. Pojat kotiutuivat nopeasti asuttuaan ensin muutamia päiviä kylpyhuoneessa poissa keittiöremontin tieltä. Panda on pojista sosiaalisempi ja erittäin hellyydenkipeä. Se viihtyisi sylissä koko ajan ja nukkuukin peiton alla ihmistä vasten. Panda on myös kova juttelemaan erilaisin kurinoin, pirinöin, hurinoin ja naukaisuin. Mörkö on enemmän tarkkailijaluonne. Se viihtyy hieman syrjemmässä, mutta seuraa jatkuvasti mitä ympärillä tapahtuu. Pojat ovat keskenään ihan parhaat kaverit. Ne pesevät toisiaan, nukkuvat kasassa, juoksevat rallia ympäri asuntoa ja painivat toisinaan hurjankin näköisesti. Ruoan suhteen kaverukset ovat hyvin ahneita ja ihmisten ruokiakin olisi kiva varastella. Harjoitukset ahneuden kurissa pitämiseksi jatkuvat… Ihania poikia ovat molemmat. Liitteenä kuvia.

Terveisin, Niina

****

UROS, noin 3,5kk (lokakuun alkupuolella 2010)/Helsingissä

17.10.2010 Mörkö ja Cannonball siirtyivät yhdessä hoitopaikkaan Helsinkiin.

12.10.2010 Lisätty uusia kuvia Cannonballista. Katsottiin viikonloppuna taas telkkaria yhdessä, mutta Boltsi ei sitä juurikaan seurannut vaan torkkui sylissä ja aloitti sitten kehräyksenkin.

28.9.2010 Cannonball, eli kotoisemmin Boltsi, on nyt käynyt rokotuksilla ja saamassa mikrosirun, joten tämä poika olisi valmis lähtemään omaan kotiin. Boltsi on tottunut hoitopaikassa muihin kissoihin ja koiriin, joten mieluusti uudessa kodissa pitäisi olla nelijalkaistakin seuraa. Bolsi on oman sisarusparvensa rennoin kaveri, toki alkuun saattaa vähän ujostuttaa, mutta kunhan syliin pääsee ja silitykset alkaa niin hyrähtää käyntiin myös moottori. Viimeksi viikonloppuna poika katseli tyytyväisenä melkein koko leffan sohvalla hoitotädin ja isäntäperheen koiran kanssa.

15.9.2010 Sisarukset Boom-Boom, Cannonball sekä Copycat ovat kotihoidossa Vantaalla ja niiden siskot Shadowcat ja Storm Helsingissä. Kun pentue tuli kotihoitoon niin katsottiin paremmaksi erottaa pienet sähikäiset pienempiin porukoihin, jotta pääsevät paremmin tottumaan tavalliseen kotikissan elämään. Nyt pennut ovatkin reipastuneet jo ihan kivasti ja varmasti jokaisesta tulee vielä ihan mukavat kissakaverit.

Kulukorvaus kissapennusta on 100 euroa. Kulukorvauksella kissanpentu on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun.