Canervo

Lisätty sivulle: 2006-08-11

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Canervo
21.9.2006 CANERVO MUUTTI OMAAN KOTIIN HELSINKIIN CAALEPPI-VELJENSÄ KANSSA

****

LEIKATTU Naaras, n. 10 kk

Canervo tuli kotihoitoon Suomeen (Vantaalle) huhtikuun 2006 puolessa välissä sisarustensa (Caaleppi ja Camomilla) kanssa, sillä tavallisen ulkonäkönsä takia pentuetta ei ollut kukaan halunnut. Ehkä nyt sisarukset saisivat paremmin ja nopeammin oman kodin joko yhdessä tai erikseen.

20.4.2006 Tämä C-kolmikko on tosiaan ainakin näin ensimmäisen viikon ollut melko arka, eilen pikkuhiljaa tultiin ruokakipolle vaikka olin huoneessa ja välillä käyvät katsomassa mitä puuhailen kun katselen hoitohuoneessa telkkaria tms. Camomilla ja Caaleppi ovat kuitenkin ne kolmikon reippaimmat ja ovat jo käyneet haistelemassa varovasti kättäni ja syöneet kädestä, vaikka vielä ei silitettäväksi ihan uskaltaneetkaan. Myös Canervo on alkanut vähän päästä suurimmasta arkuudesta vaikka onkin selvästi porukan ujoin, mutta kyllä sitäkin kiinnostaa mitä ympärillä tapahtuu ja se varmasti lähtisi mieluusti joku toisen sisaruksensa kanssa tai sitten jonkun reippaan kisun kaveriksi rauhalliseen kotiin.

12.5.2006 Caaleppi ja Canervo ovat nyt kahden hoitohuoneessa kun Camomilla-sisko pääsi jo omaan kotiin Vieno-kissan kaveriksi heti toukokuun alussa. Tuntuu että molemmat ovat hieman reipastuneet Camomilla lähettyä, vaikka silityksiin ei kisujen rohkeus vielä olekaan riittänyt. Tällä hetkellä Caaleppi kuitenkin tulee jo reippaasti ovelle vastaan kun menen hoitohuoneeseen ja sekä Caaleppi että Canervo uskaltavat syödä herkkupaloja ihan kädestä tarjottuna. Rohkeus siis kasvaa päivä päivältä ja olisikin kiva jos Canervo pääsisi joko samaan kotiin Caalepin kanssa tai jonkun reippaan kissan kaveriksi!

20.5.2006 Caaleppi ja Canervo ovat saaneet nyt olla noin viikon poissa omasta hoitohuoneesta tutustumassa normaalielämään meidän omien kissojen ja koiren seassa. Ensimmäset päivät olivat tulokkaista vähän pelottavia, mutta eivät niinkään uusien kissakavereiden tai koirien takia, vaan lähinnä säikähdystä aiheuttivat meidän ihmisten äkkinäiset liikkeet. Ajan myötä Caaleppi ja Canervo ovat kuitenkin reipastuneet huomattavasti ja varsinkin Caaleppi tulee jopa joskus itse hakemaan silityksiä jotka ottaa sitten kiehnäten ja kehräten vastaan. Myös Canervo tykkää välillä että häntä huomioidaan, mutta on selvästi hitaammin lämpiävää sorttia:)

Ainakin meillä siis molemmat tuleva oikein hyvin toimeen sekä muiden kissojen että koirien kanssa. Ruokakupilla ei tule tappelua vaan kissat syövät siististi keskenään ja makupaloja jaettaessa (keitetty kana on nam!) jopa Canervo uskaltaa kiilata naisen etuoikeudella meidän uroskoirat