Camu

08/2019 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

19.5.2020 Camu pääsi yhteiseen kotiin siskonsa Hipin kanssa. 

25.5.2020 kuulumisia kodista:

Tytöt ovat olleet meillä nyt lähes viikon ja kotiutuminen on sujunut hyvin.
Kun tytöt saapuivat meille ne ryntäsivät heti ensimmäisenä saunaan piiloon. Kuitenkin jo pari tuntia saunassa piilottelun jälkeen uskaltautuivat Hipin johdolla tutkimaan uutta kotiaan hetkeksi, jonka jälkeen menivät takaisin saunaan piiloon.
Alkuun Hipillä oli vaikeuksia ruokailun kanssa, kun ei syönyt märkäruokaa ollenkaan ensimmäiseen kahteen päivään, mutta kun sekoitettiin pateeta raakalihapullien joukkoon alkoi Hipillekin ruoka maistua ihan normaalisti.
Alkuun tytöt arastelivat meitä tosi paljon, mutta Camu on nyt alkanut tulemaan puskemaan kehräten jalkoihin ja antaa rapsuttaakin pieniä hetkiä. Hippi uskaltaa ottaa raksuja kädestä ja on pari kertaa antanut ohimennen silittää. Sohvalle Hippi uskaltaa tulla jo viereen istumaan.
On ihanaa seurata ja huomata kuinka nää kaksi rohkaistuu vain päivä päivältä enemmän. Myös paljon menoa tytöt ovat tähän kotiin tuoneet.

 

***

Camu on viime kesän pentu, joka rakastaa sisaruksiaan, ja tykkää etsiä leluja piiloista.

7.5.2020

Camu on vaihtanut sijaiskotia, jotta pääsee jatkamaan kodin etsintää.

Camu lähestyy rohkeasti puskien ihmistä, ja antaa jo ohimennen silittääkin. Kantokoppaan menemisestä Camu ei ollut ollenkaan samaa mieltä, kun sijaiskotia vaihdettiin, eli kantokoppaharjoituksia tämän kaverin kanssa olisi hyvä jatkaa!

Camu etsii kotia joko Papun tai Hipin kaverina, tai sitten uudessa kodissa pitäisi olla kiltti ja rohkea tyttökissa kaveriksi.

 

17.3.2020

Camun kodinetsintä joutuu tauolle koronatilanteen takia.

9.3.2020

Camu, Hippi ja Papu ovat pentukolmikko, jotka ovat emonsa kanssa loukutettu ulkoa. Pennut ovat kulkeneet pitkän matkan puolivilleistä ja aroista pennuista tilanteeseen, jossa nyt etsivät loppuelämän turvallista kotia.

Camu-tyttö on nimensä mukaisesti sisarustensa paras kamu, ja Camun löytää aina sieltä missä sisaruksetkin on. Camu mielummin seurailee muiden touhuja, ja harkitsee tarkkaan mihin touhuihin lähtee mukaan. Uniaikaan Camu käy aina sisarustensa viereen nukkumaan.

Sisaruksista Camu on kaikkein arin ihmisten suhteen. On se kuitenkin tullut hieman käpälällä ihmistään koskettamaan, kun haluaa kertoa että nyt häntä olisi hyvä hieman leikittää. Camun lempipuuhaa on lelujen etsiminen piilopaikoista, kuten tyynyn tai maton alta.

Yllättäen Camu oli sisaruksista se, joka keväisenä sunnuntaina ensimmäisenä uskaltautui kotihoitopaikan ulkotarhaan! Olisi siis ihana juttu, jos Camulla olisi uudessa kodissa mahdollisuus ulkoilla esim. lasitetulla parvekkeella tai ulkotarhassa.

Camu etsii kissakokenutta kotia, missä on motivaatiota jatkaa Camun sosiaalistamista. Camua ei luovuteta perheeseen, missä on pieniä lapsia. Camu luovutetaan yhdessä jomman kumman sisaruksensa, Papun tai Hipin kanssa.