Campari

Lisätty sivulle: 2007-07-12

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Campari
11/2007 Campari muutti omaan kotiin veljensä Tequilan kaveriksi.

***

Naaras, noin 6-7kk (lokakuussa 2007) / Espoossa

3.10.2007 Campari ja Tequila ovat jo monta kuukautta odottaneet omaa kotia. Tällä kaksikolle ei ole pitkää turkkia tai erikoista väritystä, mutta luonteeltaa ne ovat oikein mukavia tapauksia ja ansaitsevat päästä oman kodin hellään huomaan.

19.8.2007 Sisaruksista Tequila muutti koiran kaveriksi Tampereelle, tytöt Campari ja Carillo vielä odottavat omaan kotiin pääsyä.

14.8.2007 Campari on alkanut pomoilemaan ruokailussa vaikka sen murinat tosin menee aivan kuuroille korville :) Campari myös riehuu Tequilan kanssa aikamoisesti, rallia vedetään niin että matot rullalla ja jopa koirut joskus siirtyy ylemmäs lattiatasosta ihan suosiolla. Campari katsoo ihanasti suoraan silmiin kun juttelee tosin ei vastaile ;)

Tässä päivä sitten koirat saivat isot raat luut :) nooh koirat söi antamuuksella mutta pikkuiset uhkiksia teki jos vaikka jaolle pääsisi. Koirut söivät tarpeekseen ja pikkuiset sitten vuorotellen kävi katsastamassa että mitä ne söi niin et ei jakaneet ja mein lällyt koirat eivät uskaltaaneet mennä ottaan pois kun Campari murisi:) Mutta ne ilmeet kisusilla oli mahtavat kun ei kaverit jakaneet evästä.

29.7.2007 Eläväisiä pikkukisuja, porukka tääl riehuu ihan kuin olisivat kingit talossa. Herää yöllä siihen et pikkuiset loikkii yli sänkyy ees taas ja kotvasenkuluttua kauhee kehräys joka kovenee kovenemistaan ;) Carilla seurailee Casimiria (hoitopaikan oma kissa) pitkin huushollia kuin isoveljeään konsanaan. Carilla on myös ujoin joukosta joten hakee varmasti myös turvaa isommastaan ,mikä on vain hyvä.Carilla ei anna koskea vielä itseään muuta kuin salaa,mutta ujolle annettakoon aikaa. CAMPARIseuraa TEQUILAA ja nämä myös leikkii PALJON keskenään. Nukkuvat myös useasti vieretysten.

Campari on aavistuksen varovaisempi kuin Tequila mutta antaa silittää ja ottaa syliin rauhallisessa tilanteessa :) tulee lattialla leikin lomassa syliinkin ihan huomaamatta. TEQUILA on jo vanha tekijä sylissä maleskelussa :) rennosti vaan onkin tämän pikkuisen motto :) JOTEN äkkiä nyt koti tälle (tää on ihan piip) luopuminen tulee olemaan tuskaa muuten..JA onneksi mulla
ei oo videokameraa ;) se ois täys näiden kisujen touhuja muuten :)))*

*Koirat on ok kaikinpuolin :) ainoastaan kun koirut riahaantuu oikein
kunnolla ja sattuvat samalle kohalle kisujen kanssa saattaa kisut vähin
äänin poistua kauemmas katselemaan et mitäs nuo touhuaa:) Aatos ja Aatoksen
häntä olisi kisujen mielstä oiva lelu ;) ja Aatoksesta se on ihan ok kunhan
ei isketä hampaita häntään .*

*Pikkuiset maukuu välillä kuin kutsuakseen ja Laku ja Aatos ovat heti katsastamassa et mikäs o hätänä kuin myös isot kissatkin ja oi pikkuisten riemua kun kaikki on ympärillä -pusketaan ,hyristään ja ei tiedetä miten päin oltaisiin .SUPERlelukin on löytynyt ja se on pallo ,sitä kanniskellaan ja jos heitetään sitä noudetaan puoleenväliin saakka ja odotetaan että no liikkuuko se uudestaan.Kisujen tullessa meillä oli iso tv.n pahvilaatikkojoka olikin kisujen lemppari leikkipaikka :) reistä lelu laatikon sisään ja jopas alkoi leikki

*Ja en voi kuin kummastella kuinka nopeasti ovat rohkaistuneet! Yksi tekijä
voi tietysti olla että meitä on monta ihmistä joten eivät juurikaan joudu
olemaan ilman ihmisseuraa saati eläinseuraakaan. Niin ja meillähän noita
leikkijöitä riittäää :) nuorimmainen on jo taitava kissankäsittelijä :) osaa
jipot kohta paremmin kuin minä!*

*Nämä kisuset veikkaisin että tulisi toimeen melkein joukossa kuin joukossa. TEquila ja Campari rohkeampina ainakin Carilla kun on ujompi tarvitsee aikaa tutustumiseen enempi. Kaneista eivät hirveesti välitä mutta marsu
KYLLÄ ! Tassua koetetaan ujuttaa häkkiin heti kun silmä välttää. Eli jos on
jyrjisöitä uudessa perhees ovat ne suuressa vaarassa ,kisut ovat osoittaneet
kykynsä ovien aukomisessa jo jotta …Sylvester antoi jo oppituntia kuinka
kissaruoka kaappiin voipi murtautua :) muita kujeita odotellessa päätän taas
tähän.*

26.7.2007 Sunnuntai iltapäivänä 22.Heinäkuuta pienet kissavaavit tulivat talohon. Oletin että vaavit vierastaisivat mutta osottautui vääräksi arvioinniksi :) vauvat päätti jo iltasella että nyt loppu tää eristys! Omat kollimme myös katsastivat tilannetta ja yön hiljaisina tunteina hiippailivat koko sakki täällä!

Valvoskelin sitten katsomassa että kaikki on sulassa sovussa jne Leikkiin ryhtyivät oitis alakertaan päästyään ja säikkyivät vain koirien nopeita nousuja tai minun heilumisiani. Kotvanen leikittiin ja oi Campari tuli hyristen ihan syliin asti. Campari siis on rohkein joukosta. Carillo taas vetäytyy aikajoittain omiin oloihin mutta leikki jos on käynnissä tulee katsomaan ensin tilanteen ja sitten leikkiin ryhtyy. Carilla seurailee hyvin tiivisti Camparin edesottamuksia ja olen jopa kerran silittänytkin pikkuista. Nämä pikkuiset kyllä ovat sopeutuneet älyttömän nopeasti! Koiria ei kavahdeta karkuun joka käänteessä, toiset kissat ovat lähinnä turva ja mikä ihaninta jokainen näistä seurailee ihmisten ja muiden eläinten touhuja hyvinkin tarkkaan.

Kyllä pikkuisista tulee mukavia seuralaisia! Vielä hiukan aikaa ja
rauhallisia tilanteita .

12.7.2007 Sisarukset Tequila, Campari ja Carillo odottavat omaan kotiin pääsyä joko yhdessä tai erikseen.

Pentujen tarina: Tequila, Campari ja Carillo ovat sisarukset kissoille Arbus, Malene, Rimmel ja Hansu- mutta seuraavasta poikueesta.

Keväällä pyydettiin loukulla kiinni naaraskissoja jotka leikattiin ja hoidettiin kuntoon. Yksi naaraskissa oli kuitenkin kadonnut eikä sitä siis saatu leikattua ja sen luultiin jo kuolleen.

Yllätys yllätys! Pari kuukautta myöhemmin kissa kuitenkin palasi ja toi mukanaan uudet 3 pentua. Ne olivat hyvin ruokittuja ja isokokoisia, kauniita ja terveitä sekä tuuheaturkkisia. Unelmapennut!

Emo-kissa on todella hyvä äiti. Vaikka se onkin itse laiha ja nuhruisen oloinen reppana niin se on pitänyt pennuista erinomaista huolta. Emo on nyt myös pyydetty kiinni loukulla ja se on leikattu.

KULUKORVAUS leikatusta aikuisesta kissasta on 100€ ja leikkaamattomasta pennusta 90€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Yli 6kk ikäiselle kissalle on tehty lisäksi myös fel- ja fiv -testit. Kissalla on oma virallinen eu-passi josta toimenpiteet käyvät ilmi.