Camilla (nyk. Chili)

Lisätty sivulle: 2007-04-16

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Camilla (nyk. Chili)
7.7.2007 CAMILLA MUUTTI OMAAN KOTIIN TURKUUN FENJA KISSAN KAVERIKSI

****

KUULUMISIA omasta kodista:

10.3.2008 Hei Jaana, Halusin vain lähettää vähän kuvia siitä, kuinka hienosti menee Chilin kanssa. Se on todella reipas ja pippurinen kissa, ja vaikka se on paljon pienempia kuin mun toinen kissa, Fenja, se on nykyään kuitenkin pomo. Muutimme just tyttöystävän kanssa yhteen, ja nyt ‘uudessa reviirissä kaikki menee entistä paremmin. Kuvissa on usein siis myös Fenja-kissa.

t. Paul

8.7.2007 Eilen Camilla (nykyinen nimi Chili, kun hänellä on chilimainen merkki selässä!) oli varsin reipas ja tutki kaiken asunnossa, vaikka Fenja murisi ja sähisi. Chili-parka sai monta kertaa turpaan, ja nyt hän pelkää Fenjaa, luulen. Hän menee joka kerta saunaan piiloon, ja nyt Fenja on istumassa oven toisella puolella paksun hännän kanssa. Olen yllättänyt ja järkyttänyt kuinka ilkeä Fenja on pienelle kisulle…Chili on mun kohtaan erittäin reipas ja ystävällinen, kehrää kuin ompelukone! :)

****

NAARAS, noin 8kk (kesäkuussa/heinäkuussa 2007) hoidossa Vantaalla koiraperheessä ja tulee hyvin toimeen sekä perheen koirien että muiden kissojen kanssa.

KUULUMISIA KOTIHOIDOSTA 7.6.07: Missä on Camillan koti? Ihana kissa, alusta asti reipas kun mikä, mutta kyselyitä ei ole tullut vaikka tyttö on kissa parhaassa iässä ja kaunis kuin mikä:) Tämä nuori kaunotar täyttää kaikin puolin kaikki kivan kotikissan tunnusmerkit, leikkiminen on tosi lähellä sydäntä, jopa niin että kaikki kengännauhoista alkaen kelpaa leikkikaluksi. Kissakaveri olisi Camillasta kiva kun se tykkää kovasti kaikista, meidän koirakin oli kovin ihmeissään kun Camilla halusi ihan puskemalla tehdä tuttavuutta koiraherran kanssa.

****

19.5.2007 On ihme ettei tämä siro pikkutyttö ole vielä löytänyt sitä omaa kotia, sillä se on valloittanut kaikki meidän vieraat ja oli alusta asti ihan sinut sekä meidän omien kissojen että koirien kanssa. Kaunis Camilla on leikkisä nuori neiti, mikäli kukaan kissoista ei innostu leikkiin sen kanssa niin sitten tyttö leikkii itsekseen hiirileluilla joita on mukava kuljetella ympäri asuntoa. Ihana kissa!

30.4.2007 Camilla on alunperin kotoisin Haapsalusta, tällä hetkellä kotihoidossa Vantaalla. Seurana ovat olleet myös Junior, Santeri, Aava ja Sandra, mutta nyt pienemmät pennut ovat jos saaneet omat kodit, mutta Camilla odottaa yhä omaa omistajaa.

Kuvat eivät tee Camilla neidille oikeutta, mutta yritämme saada uusia kuvia otettua pian. Camillan silmät vuotivat vähän kun se tuli, mutta nyt on silmätippojen voimalla katse kirkastunut. Pienestä vastustamisesta huolimatta Camilla antaa hyvin laittaa silmätipat ja kynnetkin sain leikattua, joten normaali yhteiselo on sujunut hoitopaikassa oikein mainiosti. Hoitotoimenpiteet siis onnistuvat, ruoka maistuu ja hiekkalaatikon käyttö on vakiona:) Camilla on löytänyt oman paikan hyllyn päältä laatikosta, mutta tulee aina tervehtimään kun saavun hoitohuoneeseen.

****

KULUKORVAUS leikatusta aikuisesta kissasta on 100€ ja leikkaamattomasta pennusta 90€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty fel- ja fiv -testit sekä sienitesti. Kissalla on oma virallinen eu-passi josta toimenpiteet käyvät ilmi.