Callisto

07.07.2022

Alkuperä: Suomi

26.11.2022 Callisto muutti siskonsa Jupiterin kanssa yhteiseen omaan kotiin.

Utelias, iloinen ja sosiaalinen Callisto etsii yhteistä kotia siskonsa Jupiterin kanssa.

6.11.2022

Callisto ja Jupiter ovat kissasiskokset, jotka loukutettiin yhdessä emonsa kanssa loppukesästä. Kesyltä emolta löytyikin siru ja hänen omistajansa tavoitettiin. Emo oli karannut keväällä ja ilmeisesti saanut karkureissunsa aikana pennut, jotka eivät olleet ollenkaan tottuneet ihmisiin. Pennut luovutettiinkin rekkujen sijaiskotiin ja emo jäi heitä hoitamaan, kunnes pennut olivat valmiita vieroitettavaksi. 

Sijaiskodissa kaksikko on opetellut elämää ihmisten kanssa sekä muita sisäkissan taitoja. Niihin kuuluvat myös verholiaaneilla heiluminen, tapetin vaihtoon osallistuminen ja etätöiden valvonta. Äkkinäiset liikkeet sekä kovat äänet pelottavat kaksikkoa vielä, joten he etsivätkin rauhallista kotia, jossa ei ole lapsia.

Callisto ja Jupiter ovat toistensa parhaat ystävät, tuki ja turva, joten heille etsitään ehdottomasti vain yhteistä kotia. Uuden kodin tulee myös ymmärtää aran kissan sielunelämää ja tukea kissalasten kehitystä yhä sosiaalisemmiksi kotitiikereiksi.

Callisto on siskoaan sosiaalisempi ja nauttii jo sylissä olosta sekä rapsutuksista. Välillä pelkästään hellästi puhuminen saa tytön kehräämään äänekkäästi. Callisto on lisäksi loppumattoman utelias, iloisen leikkisä sekä taitava hyppijä. Hän osallistuu mielellään ihmisen askareisiin ja keksii lelun vaikka mistä. Ulkona kasvaneen pennun tausta näkyy hänessä kuitenkin, ja uudet ihmiset sekä tilanteet jännittävät häntä.