Caesar

21.07.2012

Alkuperä: Suomi

22.5.2023

Caesar muutti omaan kotiinsa yhdessä Romeon kanssa.

Caesar on leikkisä ja sosiaalinen 10-vuotias kolli, joka etsii kotia veljensä Romeon kanssa.

18.4.2023

Caesar ja Romeo tulivat sijaiskotiin kodinvaihtajina ja pojat ovat olleet hyvin reippaita alusta alkaen. Caesar lähti oitis rohkeana tutkimaan paikkoja ja hän on utelias uusia asioita ja ihmisiä kohtaan.

Caesar nauttii erityisesti ruoka-ajoista ja leikkihetkistä, ja niitä voisi hänestä voisi olla loputtomiin. Caesar leikkii mielellään ja hänen suosikkejaan ovat onkilelut ja leikkikepit. Caesar on myös hyvä metsästämään kuivaruokaa erilaisista pulmaleluista ja piiloista. Innostuessaan Caesar saattaa hypätä ihmisen selkään, ja se on hänestä hauska tapa matkata ympäri asuntoa. Caesar on todellakin energiapakkaus, joka  kaipaa päivittäistä aktivointia ja leikittämistä. Muuten energia saattaa purkautua esimerkiksi roskalaatikon tonkimisena ja pahvilaatikoiden jyrsimisenä.

Caesar tulee mielellään ihmisen luo puskemaan ja hakemaan huomiota. Rapsutukset ja silitykset ovat kovasti Caesarin mieleen ja iltaisin hän loikoilee usein tutun ihmisen sylissä. Toisinaan Caesar innostuu silityksistä vähän liikaakin ja antaa lähellä oleville käsille helliä puraisuja. Hänen silitysmieltymyksiinsä pitää siis aluksi totutella hetki, mutta kun yhteinen sävel löytyy, ihminen saa palkinnoksi kovaäänistä kehräystä. Sosiaalinen Caesar on puhelias kissa ja hän kertoo mielellään ihmisille omia kuulumisiaan.

Caesarin käsittely on ollut helppoa ja hän antaa hienosti ihmisen leikata kynsiä, pyyhkiä rähmää silmäkulmista ja lääkitä tarvittaessa. Vaikka ruoka maistuu, Caesar on ollut sijaiskodissa vähän herkkävatsainen ja uudessa kodissa olisi hyvä totutella uusiin ruokiin pikku hiljaa.

Caesar etsii kotia veljensä Romeon kanssa ja pojat ovat hyvin läheisiä keskenään. He hoitavat toistensa turkkeja ja nukkuvat usein lähekkäin. Kaksikon mielestä viherkasvit ovat todella maukkaita, joten veljekset eivät ehkä sovi kotiin missä on paljon huonekasveja ulottuvilla. Pojat etsivät yhteistä kotia, jossa saisivat olla ainoita kissoja eikä perheessä olisi pieniä lapsia, sillä Caesarilla esiintyy välillä hellyysaggressiota. Uudessa kodissa tulisi olla aikaa poikien aktivointiin. Caesarin rotu on emon puolelta venäjänsininen ja isän rotu tuntematon.