Byte (nyk. Mörkö)

Lisätty sivulle: 2008-03-25

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Byte (nyk. Mörkö)
12.3.2009 Byte muutti omaan kotiin Ilolaan toisen kissan kaveriksi.

***

Kuulumisia kodista:

18.3.2009 Terve, tässä hieman kuulumisia Mörön ensimmäisestä viikosta uudessa kodissa. Yllätyin kovasti, miten nopeasti pikkuinen kotiutui ja kuinka helposti 3 vuotta ainoana lapsena ja talon valtiaana ollut Puksu hyväksyi uuden kaverin.

Mörkö on pohjattoman utelias, tutki heti kirjahyllyt sekä kaapit. Kaveri osaa myös avata komeroiden ovet ja tykkää järjestellä vaatteet sekä lakanat uusiksi, useimmiten lattialle. Puksun kanssa torkutaan päivät ja yöllä sitten ajetaan rallia ja rymistellään ettei Laura vaan saisi nukuttua.

Pesukone on vielä vähän pelottava härveli. Mörkö säikkyy myös kovia ääniä ja äkillisiä liikkeitä. Itseän Mörkö ei anna kantaa, vaikka muuten onkin oikea halivauva; tulee syliin puskemaan naamaa ja tassuttaa kaikilla neljällä jalalla, usein myös nukahtaa niille sijoillensa.

Puksu ja Mörkö nahistelevat melko vähän. Toisinaan tulee riitaa siitä, kumpi saa lötköttää olkkarin patterin päällä lintuja bongailemassa. Puksu koittaa välillä kiusata pienempää, mutta väliintuloni auttaa ja Mörkö on rohkaistunut siinä määrin, että saattaa antaa jo takaisin samalla mitalla.

Oikein suloinen hurmuri tämä frakkitakki on. Mainiota että hän viihtyy selvästi uudessa kodissaan ja ystävystyi Puksun kanssa.

-Mörkö, Puksu ja Laura

***

Leikattu uros, noin 1,5v (maaliskuussa 2009)

6.3.2009 Byte on käynyt nyt kastroitavana ja se on saanut tehosterokotuksen.

25.2.2009 BYTE joutuu valitettavasti etsimään uuden kodin allergian takia.

Byte on hieman yli vuoden ikäinen poikakissa, joka asustelee Vallilassa Helsingissä. Kaverina sillä on toinen uroskissa, jonka kanssa se tykkää kisailla ja leikkiä. Toinen mielipuuha on ulkomaailman tarkkailu ikkunalaudalta käsin. Linnut, kaikenlaiset muut lentävät pörriäiset, ihmiset ja autot kiinnostavat.

Byte on luonteeltaan hieman arka, johtuen varmaankin taustasta. Rauhallisessa ympäristössä se kuitenkin tulee mielellään kerjäämään rapsutusta ja on hyvinkin hellyyden kipeä. Sylissä se ei juuri viihdy, mutta tulee mielellään esim. sohvalle viereen kiehnäämään ja nukkumaan.

Byte etsii kotia rauhallisesta ympäristöstä, jossa sillä mielellään olisi toinen kissakaveri seurana. Uuteen kotiin se voisi muuttaa maaliskuussa 2009 käytyään kastroitavana ja tehosterokotuksessa.

Keväisin terveisin, Marika

***

22.5.2008 Byte muutti omaan kotiin toisen kissan kaveriksi.

****

Uros, noin 7kk (huhtikuussa 2008)/Vantalla

22.4.2008 Ihana Byte! En voi uskoa että tämä pikkupoika ei vieläkää ole päässyt omaan kotiin!? Byte on alkuun kovin jännittynyt kaikesta uudesta, mutta rakastaa ihmisen syliä kun siihen malttaa rauhoittua. Byte on vielä tosiaan hieman ujo, joten ei pienten lasten perheeseen vaan mieluusti rauhallisempaan kotiin. Byte tulisi varmaan hyvin toimeen mukavan kissakaverin kanssa, tällä hetkellä Byten kavereina ovat James ja Jessie, ja kahden kissan etsijälle hyvä paketti voisivat olla komeat kollikaverukset Byte ja James:)

7.3.2008 Byte on suloinen pikkumies, uudet asiat tuntuu aluksi hirmu pelottavilta, mutta nyt ollaan parina päivänä harjoiteltu sylissäoloa uudelleen ja hyvinhän se on mennyt, ihan kehräämään astikin Byte innostui:)

25.3.2008 Byte on kaunis nuori kolli, sen veli Bitti on jo turvallisesti omassa kodissa, mutta missä olisi koti tälle nuorelle kollipojalle?

Kertomus: “Tämä mustavalkoinen pikkukolli on BITTI-kisun kaksoisveli. Ikävä kyllä,se ei löydynyt aiemmin mutta onneksi pääsi kotihoitoon. Hämmästyttävä että se ei ole vain ulkokuvalta kuin valettu BITTI, mutta luonteeltaankin sama hellä ja suloinen, ystävällinen ja ihmisrakas- istuisi koko päivät sylissä, laulaisi riemulauluja ja antaisi suukkoja.”

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 115€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Kissalla on oma virallinen eu-passi josta toimenpiteet käyvät ilmi.