Burtti

Lisätty sivulle: 2016-12-27

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Burtti
28.2.2017 Burtti muutti omaan kotiin Helsingissä.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

8.3.2017 Terveiset Burtilta kun on ensimmäinen viikko suunnilleen takanapäin. Meillä on mennyt tosi hyvin! Burtti on ihan uskomattoman ihmisläheinen, sosiaalinen, iloinen ja kiltti kissa! Ollaan tosi tyytyväisiä 😊 Heti eka illasta Burtti on syönyt, nukkunut ja tervehtinyt eli hirmu helposti kotiutui. Toki alussa mentiin aina sängyn alle piiloon kun jotain jännää tapahtui mutta sieltä kyllä nopeasti kurkisteltiin jo ulos. Burtti (tai meidän suussa kääntyy Burreksi) rakastaa seuraa, se seuraa ihmisiä joka paikkaan, esimerkiksi suihkuun (!) Jos joku perheestä lähtee pois huoneesta, Burtin pitää aina käydä tarkistamassa minne hän meni ja tulee aina ovelle vastaan kun tullaan kotiin ja tervehtii kovasti puskemalla. Burtti myös kehrää reippaasti ja jutteleekin.

Viikon aikana on hieman opeteltu sitä monelta meillä herätään, eka aamuna herätti joskus viideltä, viikossa ollaan päästy siihen että tänä aamuna herätys tuli vasta 5min ennen kuin kello soi eli hyvin sekin on edennyt. Ruoka on maistunut ihan hyvin ja tosiaan yötkin on saatu olla melkolailla rauhassa, tuli kyllä heti jo eka yönä meidän sänkyyn nukkumaan. Burtti tykkää kovasti leikkiä, varsinkin kaikilla langanpätkillä ja naruilla ja keksii yksinkin leikkejä. Lapsen kanssa sujuu myös hyvin, leikit ja seuranpito. Itsekseen viihtyy ikkunalaudoilla, katselemassa ulos, tai ihan vaan nukkumassa. Kaiken kaikkiaan ollaan siis aivan hurmaantuneita kauniiseen ja ihanaan kissapoikaan 😊

***

Leikattu uros, synt. 26.5.2015.

8.2.2017 Burtin hoitopaikassa oli sieniepäily joka onneksi osoittautui testeissä vääräksi, ja nyt pojan kodinetsintä voi jatkua!

Sieniviljelyn aikana Burtti pääsi tutustumaan hoitopaikan muihin kodinetsijäpoikiin, melkein aikuiseen Labaniin ja sen nelikuisiin pikkuveljiin. Viiden nuoren kollin seura on Burtille selvästi vähän liikaa, ja se jää usein vähän eksyneen näköisenä katsomaan muiden rymyämistä. Laban on sille selvästi liian voimakastahtoinen tyyppi, ja voikin olla että Burtti olisi tyytyväisin perheen ainoana kissana, herralla kun tuntuu olevan taipumusta sekä kiusaamiseen että kiusatuksi tulemiseen. Ainoana kissana Burtille pitää kuitenkin järjestää paljon tekemistä ettei se turhaudu, ja esimerkiksi aktivointileikit olisivat varmasti Burtin mieleen.

Ihmisen kanssa Burtti on edelleen kovin valloittava tapaus, oikein ystävällinen ja helppo kissa!

11.1.2017 Burtista ei oteta tällä hetkellä kyselyitä vastaan.

27.12.2016 Burtti on reipas nuori aikuinen kollikissa, joka joutuu vaihtamaan kotia koska alkuperäisen kodin toinen kissa stressaantui Burtin riehakkaista leikkiyrityksistä. Burtti kaipaakin kotia missä on tilaa vipeltää ja kissakaveri joka tykkäisi rajuistakin leikeistä! Ihmisistä Burtti pitää kovasti, ja rapsutukset kelpaavat kaikilta paitsi influenssa-yskää kröhiviltä miehiltä :D

Mitenkään yltiöpäisen vilkas kissa Burtti ei kuitenkaan ainakaan ensimmäisen viikon tuttavuuden perusteella ole, tällä hetkellä leikkiä enemmän kiinnostavat rapsutukset ja ihmisen kanssa loikoilu, sekä ruoka. Tuleva omistaja saakin vahtia Burtin syömistä ettei poika pääse liikaa pyöristymään.

Lisää kuvia Burtista löytyy Kissasto-blogista.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, toimi näin:

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 130 €. Kulukorvauksella kissa on saanut kolmoisrokotuksen (calici, herpes ja kissarutto) tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama ja se on vähintään kertaalleen madotettu. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru.fi-palveluun.