Buddha

Lisätty sivulle: 2013-10-15

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Buddha
11/2013 Buddha sai oman kodin Ruskolta.

***

Leikattu urospentu, noin 3kk (lokakuun lopussa 2013), kotihoidossa Turussa

2.11.2013 Buddhan veljekset ovat lähipäivien aikana matkaamassa omiin koteihin ja olisikin todella hienoa, jos Buddhallekin löytyisi se oma kissakaverillinen koti!

28.10.2013 Buddha on kovin kiinnostunut ihmisistä ja varsinkin kun muut pentuesisarukset tulevat ihmisen luokse kehräämään Buddhakin siirtyy lähemmäs. Pari päivää sitten Buddha tuli oma-aloitteisesti ihmisen viereen nojailemaan jalkaan ja nauttimaan silityksistä ja rapsutuksista sekä osoitti tyytyväisyyttään kehräämällä. Poika toipuu parhaillaan varhaiskastraatiosta. Uudessa kodissa toki menee hetki ennenkuin herkkä poika näyttää toisen puolensa, koska tavatessaan uusia ihmisia Buddha ottaa ensin etäisyyttä, mutta Buddhan kehräys on sitäkin palkitsevampaa ihmiselle, joka on valmis antamaan myös hieman omaa aikaansa.

15.10.2013 Buddha on suomalainen, talon pihapiiriin syntynyt ulkokissan pentu, joka loukutettiin pois luonnosta kylmenevien ilmojen tieltä. Buddha on persoona isolla p:llä ja se on hyvin omanarvontuntoinen kissanalku, jota alussa jännitti kovasti ihmisen seura ja muutokset, joita se joutui kohtamaan. Käsittelyharjoitusten aikana Buddha laittoi alkusähinän ja muutaman läpsäisyn jälkeen päänsä piiloon. Buddha on kuitenkin käsiteltävissä ja se on alkanut pikku hiljaa vapautuman yhä enemmän ja silittääkin saa – toki hieman kärsivällisyyttä vielä vaaditaan, jotta Buddha saa mahdollisimman paljon positiivisia kokemuksia ihmisistä. Leikkiminen on pojan mieleen ja se tykkää kovasti juoksennella hoitohuoneessa pentuesisarustensa kanssa.

Buddhalle paras koti olisi kissakaverillinen koti, kenties yhteinen velipojan kanssa. Samaan veljessarjaan kuuluvat Dalai Lama, Nirvana ja Hindu. Buddha on menossa varhaiskastraatioon ja se on valmis matkaamaan uuteen kotiin aikaisintaan 1.11. Mainioon kissapersoonaan saa mieluusti tulla tutustumaan ennen kodintarjoamispäätöksen tekemistä hoitokotiin Turkuun.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, niin ota yhteyttä varaajaan (tiedot sivun alalaidassa). Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

Loukusta uuteen kotiin –projekti mahdollistaa apua usealle. Projektista voit lukea enemmän: Loukusta uuteen kotiin

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180€. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.