Brynja

06/2022 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

8.11.2022 Brynja muutti omaan kotiin veljensä Eskilin kanssa.

23.11.2022 Kuulumisia kodista:

Tänään meille tuli kaksi viikkoa täyteen yhteiseloa Brynjan ja Eskilin kanssa.
Olemme aina yhä enemmän ihastuneita poikiin. Kaikki on uudessa kodissa mennyt hirmu hyvin. Pojat asettuivat aloilleen ja rohkaistuivat hyvin nopeasti – jo toisena päivänä molemmat tutkivat uutta asuinympäristöään ja tutustuivat myös uusiin ihmisiinsä.
Olemme todenneet, että meille kävi todellinen tuuri Brynjan ja Eskilin kanssa. Pojat ovat hyvin sosiaalisia ja leikkisiä, aivan täydellisiä. Vaikka vähän täytyy vielä opetella jättämään varpaat rauhaan yöaikaan.
Eskil erityisesti on kasvanut silmissä, tuntuu että hänestä on kehittymässä aika kookas kolli. Brynjakin syö hyvällä ruokahalulla ja on erityisesti utelias kun keittiössä käsitellään kasviksia.
Ajattelin tutustuttavani kissat pian perheeni pieneen seurakoiraan, toivomme että kohtaaminen menee kaikin puolin hyvin.

***

Brynja on kuvankaunis, nuori poikakissa, joka alun arkuuden jälkeen on oppinut rakastamaan rapsutuksia.

24.10.2022

Brynja on erittäin kaunis poika, jota äkkiä katsottuna voisi luulla tyttökissaksi. Niinhän siinä oikeastaan kävikin, että Brynja lähti sijaiskodista steriloitavaksi, mutta eläinlääkärissä huomattiin, että sehän onkin poika! Brynja oli alunperin hyvin arka, mutta on nyt oppinut rakastamaan rapsutuksia ja tulee niitä tutulta ihmiseltä pyytämään ihan syliin asti. Silti vielä monet asiat jännittävät ja Brynja tarvitsee uudessa kodissaan kissaa puhuvaa ihmistä sekä ystävänsä Eskilin seuraa. Eskilin kanssa on ihana painia ja välillä juosta kilpaa. Hiekkalaatikkohommat Brynjalta sujuvat hyvin, ja ruuaksi maistuu märkäruoka ja raakaruoka (se on herkkua!)

Brynja muuttaa uuteen kotiin veljensä Eskilin kanssa. Brynjaa ei luovuteta talouden ainoaksi kissaksi.

Summary in English

Brynja is a very beautiful young male cat, who is looking for a home with his brother Eskil.

24.10.2022

Brynja was very timid at the start, but he has befriended his caretakers and loves to be petted by familiar people. He is still pretty easily spooked, so his new owner should have prior experience with cats. Brynja’s best friend is his brother Eskil and they are looking for a home together. Brynja and Eskil love playing together. Brynja knows how to use the litter box properly and his favourite foods are wet food and especially raw food.