Brutus

Lisätty sivulle: 2011-01-02

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Brutus
11.4.2012 Brutus ja Rudolf saivat yhteisen kodin Luvialta.

***

Kuuluisia kodista:

22.4.2012 Brutus ja Rudolf ovat kotiutuneet erinomaisesti meille tänne Luvialle. Olemme erittäin onnellisia, kun saimme tämän ihanan “veljesparin” meille. Brutuskin on muuttunut alun varovaisuuden jälkeen oikein seuralliseksi ja hellyyden kipeäksi kuten Rudolf oli jo entuudestaankin, onneksi meitä on täällä kaksi heitä hellimässä tämän tästä. Niin aluksi jutteli vain Rudolf, mutta nykyään juttelee jo Brutuskin, joten uskomme heidän oikeasti kotiutuneen meille oikein mainiosti. Seuraavaksi aiomme pikkuhiljaa opettaa heidät monipuolisenpaan ravintoon pois pelkästä purkki ja pussi ruoasta.

Yst. Terv Larissa ja Olli & “veljekset”

***

Leikattu uros, noin 4v (keväällä 2012), kotihoidossa Luvialla

10.11.2011 Mistähän löytyisi yhteinen koti näille kaveruksille?

2.1.2011 Brutus ja Rudolf 4-vuotiaat, leikatut, musta-valkoiset “veljekset” etsivät ensisijaisesti uutta yhteistä kotia. Sijaiskodissa Luvialla.

Brutus on väriltään musta/ valkoinen ja on syntynyt 7.9.2007. Brutus on luonteeltaan myös ihmisrakas ja kiltti. Viihtyy korkealla ja tykkääkin hyppiä hyllyjen päälle. Erittäin utelias. Viihtyy enemmän omissa oloissaan kuin Rudolf, välillä tietenkin tulee tarve saada hellyyttä ja päästä syliin

Rudolf on väriltään musta/ valkoinen ja on syntynyt 25.5.2007 Rudolf on luonteeltaan erittäin ihmisrakas, utelias ja kiltti. Viihtyy erittäin hyvin ihmisten seurassa ja sylissä.

Molemmat ovat olleet aina sisäkissoja, muutaman kerran olleet valjaissa pihalla.

Rudolf ja Brutus ovat eläneet koko ajan yhdessä, joten uuden kodin toivotaan löytyvän samasta kodista. Kissat ovat hyvin uteliaita ja seurallisia. Ei tietoa mitä tykkäävät lapsista.Pojat ovat tottuneet kotihoitopaikan rauhalliseen koiraan.

Kuvassa Rudolf vasemmalla (musta kuono) ja Brutus oikealla (valkoinen kuono).

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. .