Brucilla

6-7v (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

Sijainti: Suomi, Helsinki (sijaiskodissa)

Kiltti energiapakkaus Brucilla etsii omaa kotiaan perheen ainoana lemmikkinä.

16.3.2023

Brucilla/Brusse/Bruce Lee saapui Rekku Rescuelle marraskuussa kodinvaihtajana, alkuun herra oli hieman arka ja pelokas, mutta on jo tullut ulos kuorestaan. Hän on hellyttävä ja todella leikkisä kissa, jos herra ei pääse purkamaan energisyyttään niin turhautuminen näkyy huonekalujen raapimisena. Tulevassa kodissa Brucillan leikkimishetkiin tulisikin panostaa, sillä hänellä on kyllä energiaa jaettavaksi. Brucilla pelkää vieraita ihmisiä, mutta hoitopaikan ihmiset ovat jo tuttuja & turvallisia… Brucilla syö allergiaepäilyn takia ultra hypoallergenic kuivaraksuja ja maistelee joko monoproteiini tai allergenic märkäruokaa. Brucillalla oli korvissa pienet polyypit sekä hiivaa, jota lääkittiin asianmukaisesti eikä niitä enää herralla tällä hetkellä ole. Tulevassa kodissa tuleekin sitoutua siihen, että Brucillalle syötetään hypoallergeenista ruokaa, jotta korvat pysyvät terveinä jatkossakin. Brucillalta on poistettu yksi hammas ja hammaskiveä, sekä etenkin kulmahampaissa oli ientulehdusta, joten jatkossa herraa tulee käyttää hampaiden tarkastuksessa noin vuoden välein.

Brucilla etsii kotia, jossa ihmisillä olisi jo entuudestaan kokemusta kissoista. Perheessä voi olla isompia lapsia (hoitopaikassa teinejä), mutta perheeseen, jossa on pieniä lapsia Brucilla ei todennäköisesti sopisi. Brucilla etsii kotia perheen ainoana lemmikkinä.

Summary in English

Brucilla/Brusse/Bruce Lee came to Rekku Rescue in November as a home changer, at first he was a bit shy and scared but he came out of his shell… He is gentle and really playful, if he can’t release his energy he scratches the furniture… He is scared of strangers, but the people in the foster home are already familiar & safe for him. Brucilla eats ultra hypoallergenic dry food due to suspicion of allergy and small portions either mono protein or allergenic wet food. Brucilla had ear polyps and yeast infection in the ears but it was cured with medication. He would fit in a home where they have already some experience with cats. There can be older children in the family (teenagers at the foster home) but no small children. Brucilla is looking for his forever home as an only pet.

Kulukorvaus

Kulukorvaus 250 €. Kulukorvauksella kissa on saanut vähintään yhden kolmoisrokotteen (calici, herpes ja kissarutto), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama, FIV-/FeLV-testattu negatiiviseksi (ellei toisin kerrota kissan kuvauksessa) ja vähintään kertaalleen madotettu. Kissan mikrosiru on rekisteröity Siruhaku.fi-palveluun.

Tiedustelut

Emilia / 045 608 0788

Soittoajat: Sopimuksen mukaan.

emiliarekkurescue.com

Yhteydenotot mieluiten ensin tiedustelulomakkeella.
Palaan asiaan niin pian kuin suinkin kykenen.

Avaa lomake

Tiedustelu kissasta Brucilla

    Tarkista, että kirjoititi sähköpostiosoitteen varmasti oikein. Saat vastauksen tähän osoitteeseen.    Eläin luovutetaan vain 20 vuotta täyttäneelle.

    Tiedusteluita vain varauksessani olevista eläimistä, ei muiden varaajien eläimistä.

    Emme vastaa tekstiviesteihin, soittopyyntöihin tai tuntemattomasta numerosta soitettuihin puheluihin! Muistathan, että tämä on meille VAPAAEHTOISTYÖTÄ opiskelun, palkkatyön ja muun elämän lomassa. Emme siis voi aina olla tavoitettavissa soittoaikoinakaan. Yritäthän tällöin myöhemmin uudestaan, vastaamme kyllä heti, kun voimme. Mikäli et saa meiltä vastaussähköpostia, tarkistathan roskapostikansiosi.