Bronn

Lisätty sivulle: 2017-10-20

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Bronn
6.11.2017 Bronn sai kodin Espoosta.

***

Urospentu, leikattu, synt. 7/2017, kotihoidossa Nurmijärvellä

19.10.2017 Jorah, Davos, Bronn ja Jagen ovat löytyneet emonsa kanssa Häijäästä noin kahdeksan viikon ikäisinä. Kukaan ei tätä kissaperhettä kysellyt paikallisesta löytölästä, joten ne siirtyivät Rekku Rescuen kotihoitopaikkaan kesyyntymään. Pojat olivat eläneet ensimmäiset viikkonsa vailla ihmiskontaktia, joten ne olivat hyvin arkoja, sähisivät ja pinkoivat karkuun ihmisen lähestyessä.

Poikien arkuuden takia ne päätettiinkin erottaa toisistaan ja niinpä Bronn ja Jagen muuttivat yhdessä toiseen hoitopaikkaan.

Bronn on mustavalkoinen pitkäkarvainen leikattu poikakissa. Se on leikkisä ja seurallinen, ja tykkää nukkua kotihoitajansa mahan päällä. Leuan alta saa rapsutella rauhallisina hetkinä ja siitä saattaa jopa kuulua kehräystä palkinnoksi! Bronn on tarkka ruuastaan ja kelpuuttaa tällä hetkellä vain raakaruokaa lautaselleen. Bronn asuu koirataloudessa ja ainakin tämän koiran seura kelpaa vallan mainiosti.

Bronn on valmis muuttamaan uuteen kotiin mieluusti veljensä Jagenin kanssa, tai kotiin, jossa odottaa leikkisä ja rohkea painikaveri. Aikuinen, rauhallinen koti olisi Bronnin mieleen.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, toimi näin.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 190 €. Kulukorvauksella pentu on saanut kolmoisrokotuksen (calici, herpes ja kissarutto), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama ja vähintään kertaalleen madotettu. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru.fi-palveluun.