Brittany

11.09.2021

Alkuperä: Suomi

22.12.2021 Brittany ja Eleanor muuttivat yhdessä jouluksi omaan kotiinsa.

30.12.2021 Kuulumisia uudesta kodista:

Meillä on sujunut täällä kissojen kanssa oikein hyvin. Molemmat ovat todella rohkeita ja reippaita, ja haluavat osallistua kaikkeen. Tätäkin viestiä kirjoittaessani molemmat tunkivat syliin osallistumaan :D Myös tänään vieraillutta ystävää molemmat tulivat innolla tervehtimään. Ovat kyllä myös melkoisia sylikissoja ja tykkäävät sylissä tai ihan vieressä nukkumisesta.

Ruoka ja vesi on maistunut ensimmäisestä illasta saakka ja raapimisinto on kohdistettu pääosin kiipeilypuuhun sohvan sijasta. Olemme nyt olleen paljon kotona koska olemme lomalla, joten kissat eivät ole joutuneet olemaan pitkiä aikoja yksin. Kauppareissujen aikana tai yölläkään eivät tosin ole keksineet mitään erikoista. Kaksikko tykkää leikkiä keskenään ja jahdata vuorotellen toisiaan ympäri asuntoa – hyvä, että tulivat samaan kotiin.

***

Brittany pieni ja aktiivinen kissaneiti, joka rakastaa huomiota. Syntyessään hänellä oli ns. kampurajalat, mutta nykyään mikään ei hidasta pikkukissan vauhtia.

14.12.2021

Kissaemo Anneli saapui Rekkujen sijaiskotiin yli 100 kissan populaatiosta, ja synnytti muutama viikko myöhemmin viisikkonsa; Alvin, Tero, Eleanor, Brittany ja Jeanette. Emon ja sijaiskodin hellässä huomassa pikkukissoista on kasvanut aktiivia ja leikkisiä kissakansalaisia.

Brittanyn alku elämään oli kivikkoinen, koska pieni pentu syntyi molemmat takajalat vääntyneinä ns. kampurajaloiksi. Kotihoitajan sinnikkään hieronnan ja venyttelyn, sekä myöhemmin asennettujen tukilastojen ansiosta jalat saatiin oikeaan asentoon, eivätkä jalat tällä hetkellä tarvitse enää kuntoutusta. Tulevaisuudessa uuden kodin on hyvä seurata kuitenkin Brittanyn kehitystä ja tarvittaessa konsultoida eläinlääkäriä, jos muita rakenteellisia vaivoja ilmenee.

Kaikesta huolimatta Brittanu on iloinen ja ihmisrakas pentu, joka nukkuu mielellään ihmisen sylissä. Häntä kiinnostaa kaikki uusi ja hän on hyvin leikkisä.

Brittany etsii kotia sskonsa ja hyvän ystävänsä Eleanorin kanssa. Sijaiskodissa tytöt ovat tottuneet olemaan lasten kanssa, mutta eivät ole tavanneet koiria.