Brita (nyk. Milla Magia)

Lisätty sivulle: 2009-09-07

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Brita (nyk. Milla Magia)
30.3.2010 Brita muutti omaan kotiin Vantaalle.

***

Kuulumisia kodista:

4.4.2010 The Artist formerly known as Brita pötköttelee nyt ensimmästä kertaa sohvalla valoisaan aikaan tuossa vieressä..tai saattaa se olla kaksitahtimoottorikin joka on naamioitunut kissaksi, sen verta äänekäs hurina täällä kuuluu. Äsken neiti Milla Magia uskaltautui ekaa kertaa aamiaiselle keittiöön ja sai palkinnoksi sormenpäällisen keiju-margariinia (om nom nom).

Tämä on näköjään rohkeiden tekojen päivä..olen pannut merkille että pikkuista on jo pari päivää tylsistyttänyt kovin viettää kaikki valoisa aika makuuhuoneessa kun kaikki hauska häppeninki tuntuu olevan muualla. Suurin syy pysytellä sängyn välittömässä läheisyydessä on ollut pelottavan innokas jättimäinen koiraeläinpeto. Ruoka on maistunut eikä vessassa käynti tuota vaikeuksia, itseasiassa neiti on paljon perusteellisempi jälkien peittelijä kuin oma läskimme Mökö.

Öisin kaikki ujous on luonnollisesti karissut ja Millasta on tullut kissamaailman Batman (olen myös huomannut että valkoiset kuviot kuonon alla näyttävät ihan Hercule Poirotin viiksiltä). On sydäntäriipaisevaa seurata miten onnellinen oma Möhköni eli Mökö-kissa on kun sillä on ekaa kertaa ikinä kissakumppani jota saa jahdata ympäri asuntoa…en enää ikinä tule pitämään vain yhtä kissaa. Lupaan myös antaa korvatillikan kaikille jotka tästä lähtien sanovat että kissa on luonnostaan yksinäinen eläin eikä kaipaa toisten kissojen seuraa. Minulla on huono omatunto ajatella kuinka yksinäinen ja tylsisynyt Mökö on ollut ja miten erilainen se on nyt, lähes kuin eri kissa!

Mököllä on niin paljon energiaa leikkiä että Milla väsyy yleensä ensin. Mutta ei ihan niin pian kuin iskä ja äiti jotka eivät oikein saa nukuttua kun vaatekaapista tipahtelee tavaroita ja ascotin laukkakilpailut jäävät vauhdissa kakkosiksi. Tilanne kuitenkin rauhoittuu heti kun miss Magia uskaltaa olla liikkeellä päiväsaikaankin, jotta kaikki energia ei patoudu yö-ajaksi. Kovasti neidillä on tarve tehdä itseään tykö, mutta ihan vielä ei uskalla kun beige bastardimme Pöpö on hiukan yli-innokas ottamaan kontaktia. Hyvin niillä kuitenkin sujuu: eilen olivat jo illan kolmestaan ensimmäistä kertaa ja kaikilla oli silmät oikeilla kohdillaan kun tulimme takaisin.

Eli summa summarum, täällä sujuu erinomaisesti! Kiitos kaunis kun luotit meihin ja annoit meille huollettavaksi tämän ihastuttavan neitokaisen joka tasapainoittaa taloutemme testosteroni-pitoisuuksia viehkeällä olemuksellaan. Sinua ei varmaankaan haittaa jos pidän sinua tulevaisuudessakin ajan tasalla Milla Magian kuulumisista :)

Voikaa hyvin koko konkkaronkka, S.

***

Naaras, noin 7kk (joulukuussa 2009)/Vantaalla

27.12.2009 Brita on käynyt eläinlääkärissä saamassa tehosterokotteen ja onkin nyt joulun aikaan saanut tutustua myös meidän omiin kissoihin ja koiriin. Sopeutuminen on sujunut hyvin ja varsinkin Kasper kissan kanssa leikki sujuu hyvin, joten uudessa kodissa olisi kiva olla joku nuori kissa leikkikaverina.

30.11.2009 Lisätty uusi kuvia kehruutyttö Brista. Nykyään saan ottaa Britan jo hyvin syliin ja se todella nauttii silityksestä ja kehrää tyytyväisenä. Leikkiminen on myös Britalle huippukivaa ja vaikka leikkikaveria ei olekaan niin iloisena tyttö leikkii yksinänkin leluhiirillä.

16.11.2009 Brita tuli eilen ihan itse syliin kun olin tietokoneella:) Se on reipastunut huimasti ja kehrää hurrrjasti kun sitä silittää ja rapsuttelee.

4.11.2009 Brita tahtoo seuraa! Brita on nyt ollut reilun viikon yksin omassa huoneessa ja se ottaakin jo tosi hienosti kontaktia ihmiseen, eilen sain sen kehräämään ja sitten reipas tyttö jo uskalsi kiipeilemään työpöydällekin kun olin tietokoneella:) Britan sisko Bambi siirtyi viime viikolla toiseen hoitopaikkaan jossa sitä yritetään saada vähän tulemaan kuorestaa, sillä reppana on vielä kovin arkajalka. Bambi ja Brita voivat siis lähteä erikseen omiin koteihin, mutta kodissa saisi mieluusti olla valmiina mukavaa kissaseuraa.

12.10.2009 Brita ja Bambi ovat pikkuhiljaa toipuneet hoitopaikan vaihdosta ja perusasiat on hyvin mallillaan, ruoka maistuu ja hiekkalaatikolla käydään, nyt myös leikki maittaa ja kaikki lattialle laitetut leluhiiret katoavat pian parempaan käyttöön:) Brita on tosiaan kaksikon reippaampi osapuoli, se tulee mieluusti ruokakipolle siliteltäväksi ja onpa se sylissäkin innostunut jo kerran kehräämään. Bambia vielä vähän ujostuttaa, mutta eiköhän siitäkin vielä kiva kissa tule kunhan katsoo “isosiskosta” mallia. Brita ja Bambi lähtisivät mieluusti yhdessä uuteen kotiin.

29.9.2009 Birta ja Bambi ovat Nekku-Nakun kanssa samassa hoitopaikassa.

7.9.2009 Sisarukset Bambi ja Brita on löydetty suljetun mielisairaalan alueella olevasta maanalaisesta tunnelista jonne emokissa on käynyt synnyttämässä pennut.

Kotihoitajan mukaan Brita on kaksikosta reippaampi ja viihtyy enemmän sylissä, mutta Bambi on vielä vähän ujo.

KULUKORVAUS kissasta on 100€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Kissalla on oma virallinen EU-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi.