Brima

Lisätty sivulle: 2010-08-02

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Brima
27.8.2010 Brima muutti omaan kotiin Espooseen.

***

Naaras (noin 4kk heinä/elokuun vaihteessa 2010)

23.8.2010 Suloisen Briman pitäisi pian päästä omaan kotiin, sillä tallinnan kotihoitopaikka on aivan täynnä, eikä hoitaja voi tällä hetkellä ottaa edes pieniä pentuja kadulta hoitoon.

10.8.2010 Lisätty uusia kuvia Brimalle. Kotihoitaja kertoo, että Brima on tosi suloinen sylikissa, oli löydetty pahassa kunnossa, mutta nyt on terve ja iloinen.

2.8.2010 Brima on ollut ihan tavallinen kotikissan pentu jonka omistajaperhe on sitten sen kasvaessa heittänyt kadulle. Brima oli harhaillut kadulla pari viikkoa ja juoksenteli ihmisten perässä ja pyrki heitän mukaansa. Brimalle löydettiin onneksi hoitopaikka, nyt pitäisi vielä löytää oma koti, sillä valitettavasti tämä monen mielestä kovin tavallisen näköinen kissa helposti hukkuu massaan ja kodin löytäminen voi olla vaikeaa.

KULUKORVAUS kissanpennusta on 100€. Kulukorvauksella kissanpentu on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Kissalla on oma virallinen EU-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi.