Brenda (nyk. Louhi)

Lisätty sivulle: 2016-06-25

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Brenda (nyk. Louhi)
12.9.2016 Brenda sai kodin Vantaalta.

***

Leikattu naaras, syntynyt 26.10.2014, kotihoidossa Vantaalla.

6.9.2016 Brenda rakastaa olla ihmisen lähellä ja nukkuu mielellään polvitaipeessa, aina kun mahdollista.Sylissä siis viihtyy, ja tulee siihen itse kun istun esim sohvalla. Syliin nostaminen ja kantaminen on ollut se “ei niin mieleinen juttu” Brendalle, mutta sekin alkaa olla mukavaa kun samalla saa rapsutuksia. Syliin nostamista harjoitellaan päivittäin ja typy ei ole enää heti pyrkimässä pois kuten ennen.

Kotihoitopaikan koirat jännittää edelleen. Brenda uskaltaa jo olella aika lähelläkin koiria, mutta ilmeistä on, ettei se viihtyisi koirallisessa kodissa. Brenda on tavannut myös kouluikäisiä lapsia. Alkuun Brenda jännitti hetken, mutta saatuaan namia kädestä jännitys hävisi. Uudessa kodissa voisikin olla jo vähän isompia lapsia, mutta ihan pienistä Brenda varmaan stressaantuisi liikaa.

Brenda ei ole kovin nirso ruuan suhteen. Sille maistuu niin teolliset märkäruuat kuin raaka tai kypsä liha.

Brenda toivoisi jo löytävänsä sen oman ihmisen jonka huomiosta ei tarvitse kilpailla. Brenda etsiikin kotia jossa ei olisi muita lemmikkejä, mutta toinen kissa Brendan seuraksi voitaisiin ehkä hankkia, jos Brenda tuntuu sellaista kaipaavan.

15.8.2016 Brenda on todella reipas pieni kisu. Tulee hakemaan rapsutuksia ja läheisyyttä, sohvalla tulee jalkoihin nukkumaan. Kova tyttö “juttelemaan”, kiltti ja ihana! Ja aika rauhallinen tapaus. Leikkii kyllä, mutta aina vaan pienen hetken. Nauttii ihmisen läheisyydestä ja omatoimisesti kiipeää syliin ja tulee rapsutettavaksi. Ei tykkää jos nostetaan syliin. Ei kuitenkaan niissäkään tilanteissa rimpuile, vaan odottaa että pääsee pois. Koirat on vielä jännittäviä. Kun ovat portin takana, niin Brenda kyllä liikkuu asunnossa ihan normaalisti ja kuikuilee välillä koiria. Jos ovat samassa tilassa niin Brenda valitsee sohvan alusen piilopaikaksi. Brenda voisi nauttia rauhallisesta kodista jossa ei ole muita eläimiä ja jossa ihmisillä on antaa paljon aikaa sekä rakkautta Brendalle.

3.8.2016 Brenda muutti uuteen kotihoitopaikkaan edellisen kotihoitajan muuton ja eläinkaverin puutteen takia. Sopeutuminen uuteen kotihoitopaikkaan on mennyt hyvin. Kodin kaksi isoa koiraa kiinnostavat Brendaa ja ihmisiltä kerjätään herkkuja sekä hellyyttä.

18.7.2016 Brenda on jo rohkaistunut kivasti. Se tulee jo ovelle vastaa kotihoitajaa, kunhan on ensin tarkastanut kuka ovesta tuli sisälle. Sohvan olla majailu alkaa olla takana päin ja nyt on alkanut kissakaverin puute vaivata. Brenda etsiikin nyt kotia, jossa olisi mukava ja kiltti naaraskissa kaverina. Lisää kuvia kotihoidosta myös lisätty.

25.6.2016 Brenda on lähtöisin pääkaupunkiseudulta ja on asunut sisäkissana isommassa kissalaumassa, johon on kuulunut myös kaksi isoa koiraa, joiden kanssa on kanssa ovat tulleet hyvin toimeen.

Brenda on kaunis kissaneiti, joka nuoresta iästään huolimatta on jo useamman kissan emo. Tämä kiltti kissa haluaisi tulevassa kodissaan olla joko ainut kissa tai sitten kiltin kissan kaverina. Brenda viihtyy kotihoitopaikkassa paljon tällä hetkellä sohvan alla, koska toinen kissa hieman terrorisoi Brendaa. Silityksistä ja hellyydestä Brenda tykkää paljon ja tästä tytöstä on vaikeaa saada kuvia sillä kameraa on kiva puskea myös.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, ota yhteyttä varaajaan. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120 €. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru-palveluun.