Bran

Lisätty sivulle: 2011-08-10

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Bran
20.10.2011 Bran muutti omaan kotiin Keravalle kissan ja kahden koiran kaveriksi.

***

Kuulumisia kodista:

29.2.2012 Bran muutti siis lokakuussa 2011 meille Keravalle siamilaisen Sebastian-kissan ja kahden pienen koiran kaveriksi. Bran sai pitää hienon nimensä ja on nyt täysivaltainen lauman jäsen, tätänykyä myös leikattu. Sebastian oli aluksi vähän vastahakoinen uutta kissakaveria kohtaan, mutta muutamassa päivässä pojista tuli hyvät kaverit. Bran on tosi leikkisä ja kiltti, kuitenkin ylityrkkyyn Sebastianiin verrattuna selvästi varovaisempi kaveri. Bran puuhastelee paljon omien juttujensa kuten kylpyhuoneen lattiakaivon parissa. Brania kiinnostaa hirveästi ulkoilma ja tuijottelee mielellään ikkunasta, kunhan kevät tulee niin päästään valjaissa uusia tuoksuja haistelemaan :) Kaikki on siis sujunut hyvin ja eiköhän suju jatkossakin!

Terveisin Iina ja Bran + muu lauma

***

Urospentu, noin 4,5kk (lokakuussa 2011) / Helsingissä

14.10.2011 Bran kävi kollikaverien kanssa eläinlääkärissä tehosterokotuksilla ja nyt puuttuu vaan se oma rakastava koti.

7.10.2011 Bran on ihana pikkukolli ja tosiaan pieni kooltaan. Tämä poika se jaksaa kehrätä ja kiehnätä, ja käyttää hoitotätiä hienosti kiipeilytelineenä. Bran on todella kiltti ja komea hurmuri. Ihmisiä ja huomiota Bran rakastaa, joten tätä kissaa saat varmasti silitellä omassa kodissa.

1.10.2011 Bran tuli veljineen Suomeen kotihoitoon.

Kotihoitajan kertomaa: Bran saapui luokseni kotihoitoon 29.9. Bran oli heti rohkea ja utelias tutustumaan uuteen ympäristöön ja uusiin ihmisiin. Kehrääminen alkoi myös välittömästi hoitopaikkaan saapuessa ja pikkumiestä on myös helppo käsitellä.

10.8.2011 Sisarukset Arya, Benjen, Bran ja Robb odottavat omaan kotiin pääsyä Tallinnassa joko yhdessä tai erikseen.

Bran on komea tabbykuvioinen poika, joka on kotihoitajan mukaan ystävällinen, rohkea ja utelias.

Kissojen tarina: Vanha omakotitalo paloi ja mummo kuoli tulessa. Mummon kissat pääsivät kuitenkin ulos, mutta jäivät orvoksi ja joutuivat kadulle. Emo pääsi kuitenkin hoitokotiin ja synnytti siellä neljä pentua 19. toukokuuta. Emo on ollut selvästi kotikissa ja on luonteeltaan ihmisrakas.

Kissaa ei tarvitse itse lähteä hakemaan Tallinnasta, vaan kuljetus Suomeen hoidetaan sovitusti ja ennen Suomeen tuloa kissa käytetään vielä virkaeläinlääkärin tarkastuksessa

KULUKORVAUS kissanpennusta on 100€. Kulukorvauksella kissanpentu on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Kissalla on oma virallinen EU-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi.