Brädi (nyk. Andy)

Lisätty sivulle: 2015-11-09

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Brädi (nyk. Andy)
24.11.2015 Brädi sai kodin Espoosta Tico-kissan kaverina.

***

Leikattu urospentu, synt. 8/2015.

9.11.2015 Elokuun lopulla Rekkujen kotihoitopaikkaan tuotiin viimeisillään tiineenä oleva naaraskissa, joka lähes saman tien synnytti suloisen pentueen. Pennut nimettiin suomalaisten muusikoiden mukaan, ja niistä tuli Mariska sekä räppäripojat Asa, Brädi, Ruuben ja Särre.

Brädi on sosiaalinen ja leikkisä poika. Se tulee itse ihmisen syliin kehräämään ja saamaan huomiota. Koko räppäripentue on hyvin seurallinen ja liikkuu aina siellä, missä ihminenkin.

Brädi etsii kotia, jossa olisi sille kiva kollikissa kaveriksi. Aivan pienten lasten perheeseen poika ei sovi.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, ota yhteyttä varaajaan. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi. Kissanpentuja ei luovuteta ainoaksi kissaksi, mikäli siitä ei ole erikseen mainittu.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180 €. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru-palveluun.