Börje (nyk. Wasabi)

Lisätty sivulle: 2016-06-12

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Börje (nyk. Wasabi)
23.6.2016 Börje sai kodin Vantaalta kahden kissan kaverina.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

30.6.2016 Börjen ensimmäisen viikko kodissa on sujunut aivan loistavasti! Wasabi (ent. Börje) on tullut tosi hyvin toimeen tyttöjen kanssa. Ensimmäinen päivä meni siihen, kun herra tutki paikkoja. Hänestä on tullut tosi rohkea. Nukkuu sylissä ja tyttöjen vieressä.

***

Leikattu urospentu, syntynyt 6.3.2016, kotihoidossa Helsingissä

12.6.2016 Aikuiset kissaneidit Bianca, Brita, Bella, Betsy ja Beta saapuivat pentujen Bell, Bubble, Baby, Benjamin, Bono, Babar, Buster, Banjo, Börje ja Benet rekkujen hoitopaikkaan 10.6.2016. Kissat ovat lähtöisin pääkaupunkiseudulta ja ovat asuneet sisäkissoina isommassa kissalaumassa, johon on kuulunut myös kaksi isoa koiraa, joiden kanssa ovat kanssa ovat tulleet hyvin toimeen.

Börje on reipas ja leikkisä kissapoika, jolla vauhtia riittää painiessaan kissakavereidensa kanssa. Börje muuttaisi mielellään samaan kotiin veljensä Banjon kanssa tai jonkun toisen poikapennun kanssa täältä samasta hoitopaikasta.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, ota yhteyttä varaajaan. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi. Kissanpentuja ei luovuteta ainoaksi kissaksi, mikäli siitä ei ole erikseen mainittu.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180 €. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru-palveluun.