Boogie

Lisätty sivulle: 2006-12-15

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Boogie
12/2006 Boogie muutti omaan kotiin.

***

Kuulumisia kodista:

27.6.2007 Hei! Boogiesta on kasvanut oikein siro ja nätti neiti, painoa vain 3kg. On valloittanut täysin sekä minun, että avomieheni sydämen. Touhua ja tohinaa riittää, mutta tykkää myös olla sylissä hellittävänä. Ulkoilua harrastetaan sievästi valjaissa aina kun on kaunis ilma.

Alkuvaikeuksien jälkeen myös liikutaan pihalla, eikä vain istuta jähmettyneenä. ;) Ruoan suhteen meillä ei nirsoilla ja hampaiden harjauskin sujuu yleensä rimpuilematta. Boogien lempparipaikka on ehdottomasti kolmannen kerroksen lasitetulle parvekkeelle siirretty kiipeilypuu, jossa on mukava seurailla lintuja.

Ensi viikolla lähdetään mökkeilemään ja siellä Boogie pääsee ulkoilemaan vielä enemmän. Ei ole häiriötä pelottavista autoista ja pyöräilijöistä. Boogien innoittamana olemme päättäneet ottaa uuden perheen jäsenen. Parin viikon päästä
Boogie saa pikkuveljekseen Rockyn. …ja tällä kertaa toivotaan, että uusi pentu on varmasti kolli, kun nimikin on sen mukainen. :)

***

Naaraspentu, noin 4kk (joulukuussa 2006)

Boogien on nuori kissanpentu joka odottaa omaa kotiaan emonsa ChaChaChan ja sisarustensa Jiven, Samban ja Rumban kanssa.

Samba, Rumba, Boogie sekä ChaChaCha tulivat kotihoitoon Vantaalle joulukuun alkupuolella, Jive pääsi jo omaan kotiin joulun viettoon. Alkujärkytysken jälkeen pennut ovat reipastuneet huomattavasti ja ruoka maistuu sekä sylissä oloakin ollaan harjoiteltu leikin ohessa. Oikein suloisia pieniä veijareita! Samballa on hieman normaalia pidempi turkki ja on luonnossa huomattavasti kauniimpi miltä kuvissa näyttää.