Bono (nyk. Röntti)

Lisätty sivulle: 2016-06-12

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Bono (nyk. Röntti)
22.6.2016 Bono sai kodin Espoosta kahden kissan ja koiran kaverina.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

21.3.2017 Kisulista on kasvanut reipas nuoriherra. Ahneudessaan söi kaverienkin ruuat ja nyt onkin sitten tarkkaan punnittu ja vahdittu ruokailut. Meteli sen mukainen kun ei saa “tarpeeksi” ruokaa ja paljaat sääret ovatkin aamuisin vaarassa kunnes tarjoilu pelaa. Varsinkin iltaisin on meno hurjaa, portaita laukataan edestakaisin ja valopilkun metsästys on yksi suosikkileikeistä. Kesäaikaan ulkoillaan omassa verkkoaitauksessa, mutta remmissä meno on liian pelottavaa. Röntti on ihana sylissä viihtyvä ja rapsutuksista pitävä pallero. Nukkuu yleensä jalkopäässä jonkun sängyssä.

16.7.2016 Meillä menee mukavasti, Bonosta tuli Röntti! Lapset sai päättää. Röntti on utelias, vilkas, sopeutuvainen ja AHNE! Ruokailu aikamoista vahtimista ettei syöksy toisten kipoille. Huvittava tapaus. Liitteenä kuva, välillä kaikki 4 nukkuvat yhdessä jolloin näyttävät yhdeltä musta-valko-harmaalta kasalta. Röntti osallistui myös EM-fudiksen katseluun suorastaan interaktiivisesti!

30.6.2016 Meillä on mennyt hienosti “bonon” kanssa. Reipas ja utelias pentu. Vessailu ja syöminen sujuu eikä vahinkoja ole sattunut. Muiden kanssa vetelee iltarallia portaissa. Pikkunen nukkuu välillä näin hassusti (kuva).

Terveisin Bonon uusi perhe.

***

Leikattu urospentu, syntynyt 20.3.2016, kotihoidossa Helsingissä.

17.6.2016 Nyt kun hoitopaikassa on hieman vähemmän populaa niin Bono on reipastunut ihmistäkin kohtaan. Hoitohuone alkaa jo käymään pojalle liian pieneksi ja se ryntääkin veljiensä kanssa vauhdilla ovelle ja koettaa päästä livahtamaan tutkimusmatkalle. Bono on kiltti kissapoika, joka kaipaa kotia jossa sillä on seurana reipas kissakaveri.

12.6.2016 Aikuiset kissaneidit Bianca, Brita, Bella, Betsy ja Beta saapuivat pentujen Bell, Bubble, Baby, Benjamin, Bono, Babar, Buster, Banjo, Börje ja Benet rekkujen hoitopaikkaan 10.6.2016. Kissat ovat lähtöisin pääkaupunkiseudulta ja ovat asuneet sisäkissoina isommassa kissalaumassa, johon on kuulunut myös kaksi isoa koiraa, joiden kanssa ovat kanssa ovat tulleet hyvin toimeen.

Bono on vauhdikas kissapoika, joka ajoittain hieman ujostelee ihmistä. Mutta arka se ei ole, se on vain jäänyt isossa kissalaumassa hieman vähemmälle käsittelylle. Bono muuttaisi mielellään samaan kotiin veljensä Benjaminin kanssa tai jonkun toisen poikapennun kanssa, täältä samasta hoitopaikasta.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, ota yhteyttä varaajaan. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi. Kissanpentuja ei luovuteta ainoaksi kissaksi, mikäli siitä ei ole erikseen mainittu.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180 €. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru-palveluun.