Bongo (nyk. Mustanaamio)

Lisätty sivulle: 2010-11-05

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Bongo (nyk. Mustanaamio)
8.12.2010 Bongo ja Bingo muuttivat yhteiseen kotiin Keravalle.

***

Kuulumisia kodista:

15.12.2010 Bingo ja Bongo, nykyisin nimillä Taika-Jim ja Mustanaamio (Mustis) kutsutut, ovat sopeutuneet oivasti uuteen kotiinsa. Ensimmäisinä päivinä pojat arkailivat ja säikkyivät aivan kaikkea – tai no oikeastaan lähinnä meitä kaksijalkaisia; kun selän käänsi niin johan alkoivat riehua, mutta jos vähänkin tunsivat että nyt heitä katsellaan niin pojat sujahtivat nopeasti piiloon olohuoneen sohvan tai tuolin alle. Ahkeran leikityksen, lepertelyn ja herkuilla lahjomisen myötä pojat kuitenkin ovat hyvää vauhtia rohkaistumassa, ja rupeavatkin usein kehräämään jo lähestyttäessä.

Bingo/Jim on pojista rohkeampi, ja on ollut usein etunenässä tutkimassa uusia paikkoja, kun taas Bongo/Mustis on arempi ja varovaisempi, tarkkaillen kaikkea etäältä. Mustis on kuitenkin lunkimpi ja viihtyy paremmin sylissä kuin Jim, joka on todellinen adhd-tapaus. Ruoka maistuu kummallekin kisulle, jommankumman yrittäessä vuorotellen kähmiä toisen pöperöt – etenkin Mustis on todella… mustis omista mössöistään ja on usein lisäksi änkemässä Jimin kulholle. Öisin pojat juoksevat hurjaa rallia ympäri asuntoa, ja päivä päivältä kisut ovat nyt siirtyneet lähemmäksi isäntäväen oleskelupaikkoja, eivätkä ne nyt enää säiky äkkinäisiä ääniä tai liikkeitäkään kuin viikko sitten (niitä tuntuu erityisesti kiinnostavan kameran kohdistusvalo sekä videotykin heijastamat kuvat). On kyllä ihanat kisut!

***

Urospentu, noin 3,5kk marraskuussa 2010 / Vantaalla

24.11.2010 Rokotukset on saatu ja nyt olisi aika lähteä omaan kotiin, kunhan sellainen hyvä koti löytyisi. BBB pojat ovat tottuneet hoitopaikassa toisiin kissoihin ja koiriin. Pörheä Bongo ujostelee vielä välillä, mutta syliin sen saa ottaa ja rähmäiset silmätkin on hoidettu hyvässä yhteisymmärryksessä kuntoon, joten kaikin puolin mukava rakkauspakkaus tämäkin komea pikkukolli on.

5.11.2010: Veljekset Bingo, Bango ja Bongo odottavat omaan kotiin pääsyä joko yhdessä tai erikseen. Tarkoituksena olisi mennä kolmikon kanssa ensi viikolla eläinlääkäriin saamaan rokotukset ja mikrosiru, sen jälkeen pojat ovat valmiita omaan kotiin.

Bingo, Bango ja Bongo ovat tottuneet muihin kissoihin ja hoitopaikassa on myös koiria joihin tottuminen on myös hyvässä vauhdissa. Itse pojat eivät syliin yleensä hakeudu, mutta viimeksi eilen sain kuunnella kaunista kehräystä vaikka olinkin ensin ilkeä hoitotäti joka leikkaili kynsiä.

Kulukorvaus kissapennusta on 100 euroa. Kulukorvauksella kissanpentu on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun.