Bond

Lisätty sivulle: 2013-06-29

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Bond
19.8.2013 Bond sai kodin Helsingistä.

***

Leikattu uros, aikuinen

12.7.2013 Naamastaan kovasti siamilaista kissaa muistuttava Bond on odotellut kotia jo joulukuusta 2012 asti! Mistä löytyisi kissanmentävä paikka tälle upealle sinisilmäiselle kollille?

29.6.2013 Bond on oikein ystävällinen ja ihmissosiaalinen herra. Kissaseuran suhteen Bond taas oli melko valikoiva ja sähähteli muille tarhan kissoille. Toisaalta se taas hakeutui joidenkin kavereiden viereen makoilemaan. Bond nautiskeli silittelystä ja sylittelystä ja otti kaiken saamansa huomion nautinnolla vastaan.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta niin ota yhteyttä varaajaan (tiedot sivun alalaidassa). Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120 €. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissa on leikattu ja sille on tehty sienitesti. Yli 6 kk ikäiselle kissalle on tehty lisäksi myös FeLV- ja FIV -testit. Kissalla on virallinen EU-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on virkaeläinlääkärin tarkastama, ja se tuodaan Suomeen Eviran vaatimuksia noudattaen. Rekku Rescue järjestää kissan kuljetuksen Suomeen. Kissa luovutetaan uudelle omistajalleen Suomessa. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.