Bobbi

Lisätty sivulle: 2012-09-17

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Bobbi
26.1.2013 Bobbi, Brit & Bingo saivat yhteisen kodin Vantaalta.

***

Leikattu uros, noin 2v.

24.12.2012 BBB pojat on alustavasti varattu yhteiseen kotiin.

11.12.2012 BBB pojat toivottivat minut tervetulleeksi tarhalle aivan yhtä suloisesti kuin aina ennenkin. Yksi pojista vaikutti hieman etäiseltä, mutta sekin antoi käsitellä itseään. Rohkein ja sosiaalisin porukasta edelleen on Brit. Bobbia ja Bingoa on vaikea erottaa ulkonäöltä toisistaan, enkä näin ollen osaa sanoa kumpi on ujohko ja kumpi lähes Britin veroinen hurmuri. Koko veljesparven turkit kiiltää ja on todella silkkiset ja hyväkuntoiset. Suut, silmät ja korvat kaikki antoivat todella hienosti kopeloida ja nekin ovat erittäin hyvässäkunnossa ja pojat vaikuttavat kaikinpuolin terveiltä ja mukavilta kissoilta. BBB parvi on valitettavan kauan joutunut tarhalla elämään ja niiden kodin saanti olisi maailman paras joululahja niin minulle, tarhan väelle kuin pojille itselleensä. Pojat tulevat loistavasti toimeen muiden kissojen kanssa, jos eivät yhteistä kotia löydä voivat muuttaa omaan kotiin jossa on jo kissakaveri odottamassa. Brit on pojista ainoa joka voisi sopia lapsiperheeseen. Bingo ja Bobbi sopivat paremmin aikuiseen ja rauhalliseen perheeseen.

Koska poikia on niin vaikea erottaa kuvista, latasin kolmikon kuvat yhteiseen kansioon. Tässä linkissä pääsee ihastelmaan näitä komeita ja kilttejä hurmureita. kuvalinkki Pojat myös vilahtelevat tällä videolla!

1.12.2012 BBB poikien kodin saannilla alkaa jo olla kiire, veljekset ovat alkaneet stressaantua tarhalla ja yksi pojista on syrjäänvetäytyvä. Näiden niin iloisten ja reippaiden poikien olisi tärkeää saada oma koti tai yhteinen hoitopaikka, jossa nauttia kotikissan arjesta stressaavien tarhaolosuhteiden sijasta. Mitä pikemmin sen parempi. Lisätietoja pojista ja heidän tilanteestaan tulossa itsenäisyyspäivän jälkeen.

7.9.2012 Veljesparvi BBB – Eli Bobbi, Bingo & Brit etsivät koteja yhdessä tai erikseen. Kolmikko on hyvin tiivis porukka ja eläneet tarhalla yhdessä lähes koko ikänsä. B-sarjalaiset ovat hyvin siroja ja pienikokoisia kolleja. Bobbi on todella energinen ja leikkisä poika, se ei kuitenkaan ole erityisesti sylissä viihtyvä tapaus vaikka ihmisten huomiosta ja hellyydestä pitääkin. BBB-pojat tulevat aina yhdessä tervehtimään tarhalla vierailijoita ulkotarhansa eteen ja kerjäävät mielellään huomiota, sekä rapsutuksia aitaa vasten kiehnäämällä. Bobbi pyydystää veljiensä tavoin ulkotarhalla ollessaa mielellään hiiriä, joita tarhan ympäristössä valitettavan paljon vilisee.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Yli 6kk ikäiselle kissalle on tehty lisäksi myös FeLV- ja FIV-testit. Kissalla on oma virallinen eu-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa tulee Suomeen kaupallisen tuonnin vaatimuksia noudattaen ja tuonnista tehdään ilmoitus Eviralle