Boba

Lisätty sivulle: 2010-09-13

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Boba
20.11.2010 Boba muutti omaan kotiin Vantaalle.

***

Kuulumisia kodista:

23.11.2010 Boba tuli meille la 20.11. Reissu Tallinnasta oli ollut tuulinen ja Boba sekä matkakumppanit olivat kärsineet matkapahoinvoinnista. Siispä ensimmäisenä kotiin päästyämme täytyi pikkumies pestä, sillä haju oli aika mahtava. Poika ei ollut moksiskaan ja kehräsi tyytyväisenä sylissäni pyyhkeen sisällä. Muutama tunti kotiintulosta Boba ilmoitti olevansa erittäin tyytymätön olemaan eristyksessä, jonkun olisi pitänyt olla seurana koko ajan, muuten meteli oli päätähuimaava. Päädyimme kokeilemaan kuinka vanhempi narttumme reagoi pienen pojan läsnäoloon.

Topi-tyttönen sai itku-potku-hepulin, kun näki Boban ja luulimme jo sen käyvän
kimppuun, kunnes vähän ajan päästä ymmärsimme, ettei tyttö ollutkaan vihainen vaan peloissaan. Boba on yrittänyt muutaman päivän tehdä tuttavuutta ja pikkuhiljaa Topi alkaa rohkaistua, nyt käydään jo yhtäaikaa samalta lautaselta syömässä märkäruokaa. Tänään Topi näytti Boballe tassua, kun pieni yritti mennä kuivaruoka-astialle. Neiti oli syömässä, kun aikaisemmin painautui seinää vasten hädissään

Bobasta on tullut todella komea mustaturkkinen poika, turkki kiiltää ja muutenkin poika on todella hyvinvoiva. Edes maha ei ollut sekaisin yhtään. Välillä tosin aivastelee pikkuisen mutta sitä seuraamme ja tarvittaessa menemme lääkäriin. Kiitos tästä ihanaisesta Pikku-kissasta (miehen antama nimi)!!!

***

Urospentu, noin 2kk syyskuussa 2010

13.9.2010 Pieni Boba odottaa omaa kotia kotihoitopaikassa Tallinnassa.

Kertomus Tallinnasta: Larissan aviomies-Edik oli työasioissa Itä-Virumaalla, Sillamäellä. Iltapäivällä, kun mies ajoi kaupungista ulos hän huomasi maantien vieressä kauniin sinisen kissanpojan. Paikka oli autio, joten oli selvää, että pentu oli hylätty, eikä sitä voinut siihen jättää. Kisuli oli ystävällinen ja tuli liki mutta pelästyi, kuin Edik halusi ottaa sitä syliin ja pakeni.
Melkein 3 tuntia jahtasi mies kissaa, oli vähällä pudota veteen, lopuksi heitti kissan päälle takin ja sai sen kiinni. Laittoi pennun salkkuun ja halusi jo aloittaa matkansa, kuin muisteli että jahtaessa kissaa kuuli ruohosta vienon äänen. Meni etsimään ja löysikin pikkuisen ruskean pennun- se oli toki heikko ja nääntynyt eikä sillä ollut enää voimia. Hän laittoi pennun takin alle lämpöön ja aloitti matkan kotiinpäin.

Noin 4kk sininen kissatyttö (Hanni) on terve, iloinen ja reipas. Noin 1,5kk kissapoika (Boba) on myös toipumassa ja sillä menee hyvin. Molemmat ovat ihanat, rakastavat ja ystävälliset.

KULUKORVAUS kissanpennusta on 100€. Kulukorvauksella kissanpentu on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Kissalla on oma virallinen EU-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi.