Boba

2011 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

Sijainti: Suomi, Vantaa (sijaiskodissa)

Kovia kokenut Boba on ihmisten seuraa rakastava varttuneempi kissaherra, jonka sydän on täyttä kultaa.

13.9.2021

Boba saapui elokuussa Rekkujen sijaiskotiin pahojen vammojen kanssa. Boba oli juuri ennen Rekuille tuloa joutunut ulkoillessaan tappeluun toisen eläimen kanssa, joten sijaiskodissa aloitettiin hänen kanssaan heti lääkitykset ja haavojen hoito. Boba osoittautui mallikelpoiseksi potilaaksi; haavat oli helppo huuhdella ja suurimman osan lääkkeistäkin hän veti ahnaasti ruuan seassa. Haavat ovatkin nyt parantuneet hienosti ja enää vain turkin täytyy kasvaa takaisin.

Boballa on aivan ihana luonne. Hän rakastaa ihmisen seuraa ja kiipeää mielellään syliin nauttimaan rapsutuksista. Pojalla on myös kova kehräysääni. Turkin harjaaminen on hänen mieleensä ja myös kynsien leikkuu helppoa. Boba tosissaan puhuu ja pussaa, joskin välillä puheensävy voi olla hyvin käskevä, jos hän on esimerkiksi hellyyttä tai ruokaa vailla. Yleensä ruokaa, ja herra osaa myös omatoimisesti hakea ruokapusseja auki revittäväksi, jos niitä ei ihminen muista laittaa turvalliseen paikkaan.

Boba on aiemmin elänyt vapaana ulkoilevana kissana ja ulkomaailma kiinnostaa sitä, joten ovien ja ikkunoiden kanssa on oltava huolellinen. Boba ei kuitenkaan huuda tai muutenkaan pyri ulos ja vaikuttaa viihtyvän loistavasti sisällä. Lasitettu parveke voisi tosin olla mukava virike. Vaikka Boba on jo seniori-iässä, hän innostuu vielä huiskan metsästämisestä ja ruualle persona, viisaana kissana varmasti oppisi helposti myös naksutintemppuja, mitkä olisivat loistava aktivointitapa uudessa kodissa.

Boba etsii kotia, missä se saisi viettää rauhallisia eläkepäiviä ainoana kissana. Sijaiskodin omista kissoista Boba ei välitä, eikä sen suhtautumista koiriin tiedetä, kuten ei sitäkään minkä eläimen kanssa Boba on tapellut. Uuden kodin vaatimuksiin kuuluu lisäksi runsas huomion antaminen sekä monta hellittely- ja sylihetkeä päivässä. Boban uuden omistajan tulisi myös sitoutua säännöllisiin seniorikissan terveystarkastuksiin.

Summary in English

Boba is a kind-hearted male cat who loves being in the company of humans. His favourite thing is sitting in his carer’s lap while being petted and brushed. In his previous home Boba was allowed to go outside freely and due to a fight he had gotten into with some other animal, came to Rekku Rescue with multiple wounds. Boba was a perfect patient and allowed his foster carer to treat his wounds and medicate him without any objections. Now all his wounds have healed, although the patches of fur that needed to be trimmed have still yet to grow back.

Boba is looking for a new home as an only pet. He will need lots of attention and love from his new owners and it would be nice that his humans could be able to spend a lot of time at home, even during the week. Boba’s new owner will also need to commit to regular health checkups for a senior cat at the vet (every 6-12 months).

Kulukorvaus

Kulukorvaus 160 €. Kulukorvauksella kissa on saanut vähintään yhden kolmoisrokotteen (calici, herpes ja kissarutto), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama, FIV-/FeLV-testattu negatiiviseksi (ellei toisin kerrota kissan kuvauksessa) ja vähintään kertaalleen madotettu. Kissan mikrosiru on rekisteröity Siruhaku.fi-palveluun.

Tiedustelut

Emmi / 0503071740

Soittoajat: vain sovittaessa / please fill out the inquiry form below, or contact me via e-mail

emmirekkurescue.com

Yhteydenotot mieluiten ensin tiedustelulomakkeella. Palaan asiaan niin pian kuin suinkin kykenen.

Avaa lomake

Tiedustelu kissasta Boba

    Olen lukenut Rekku Rescue ry:n ohjeet kissan adoptioon: Kissan Adoptio

    Tarkista, että kirjoititi sähköpostiosoitteen varmasti oikein. Saat vastauksen tähän osoitteeseen.


    Eläin luovutetaan vain 20 vuotta täyttäneelle.


    Tiedusteluita vain varauksessani olevista eläimistä, ei muiden varaajien eläimistä.

    Emme vastaa tekstiviesteihin, soittopyyntöihin tai tuntemattomasta numerosta soitettuihin puheluihin! Muistathan, että tämä on meille VAPAAEHTOISTYÖTÄ opiskelun, palkkatyön ja muun elämän lomassa. Emme siis voi aina olla tavoitettavissa soittoaikoinakaan. Yritäthän tällöin myöhemmin uudestaan, vastaamme kyllä heti, kun voimme. Mikäli et saa meiltä vastaussähköpostia, tarkistathan roskapostikansiosi.