Boba

2011 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

14.10.2021 Boba lähti jatkamaan sylittelyjä ikiomaan kotiinsa.

29.10.2021

Kuulumisia uudesta kodista:

“Boba tuli ilostuttamaan meidän arkea parisen viikkoa sitten ja on kotiutunut hyvin. Suurta sylikissaa hänestä ei toistaiseksi vielä ole kuoriutunut meillä mutta rapsutukset ja halit kelpaavat kyllä ja tykkää muutenkin olla lähellä. Iltaisin aina tulee toivottamaan hyvää yötä ja leipomaan mahan päälle ja ottamaan vielä viimeiset halit vastaan ennen unia. Yöt sujuvat myös rauhallisesti Boban kanssa vaikka välillä on halipula iskenyt keskellä yötä ja tullaan herättämään rapsutuksien toivossa. Ruokaa tämä herra vetää kyllä ahnaasti ja aina tuntuu olevan nälkä, tästä kerrotaan palvelusväelle myös hyvin äänekkäästi jos vaikka keittiössä sattuu olemaan. Tonnikala olisi kovin kiinnostanut häntäkin, purkki oli liian kova vastus, jatkossa pysyvät visusti kaapissa. Boba on todella kiltti, rauhallinen ja sosiaalinen, kaikki vieraat on otettu hyvin vastaan. Boba on parin viime päivän aikana alkanut vähän eteisessä maukumaan ovelle, kenties vielä ulkoilu kiinnostaisi mutta luovuttaa tämän suhteen aika nopeasti. Parvekkeella ei paljoa vielä ole viihtynyt, ehkä paremmin sitten kesällä kun on valoisaa ja lämmintä.”

***

Kovia kokenut Boba on ihmisten seuraa rakastava varttuneempi kissaherra, jonka sydän on täyttä kultaa.

23.9.2021

Emme toistaiseksi ota Bobasta enempää tiedusteluja vastaan.

13.9.2021

Boba saapui elokuussa Rekkujen sijaiskotiin pahojen vammojen kanssa. Boba oli juuri ennen Rekuille tuloa joutunut ulkoillessaan tappeluun toisen eläimen kanssa, joten sijaiskodissa aloitettiin hänen kanssaan heti lääkitykset ja haavojen hoito. Boba osoittautui mallikelpoiseksi potilaaksi; haavat oli helppo huuhdella ja suurimman osan lääkkeistäkin hän veti ahnaasti ruuan seassa. Haavat ovatkin nyt parantuneet hienosti ja enää vain turkin täytyy kasvaa takaisin.

Boballa on aivan ihana luonne. Hän rakastaa ihmisen seuraa ja kiipeää mielellään syliin nauttimaan rapsutuksista. Pojalla on myös kova kehräysääni. Turkin harjaaminen on hänen mieleensä ja myös kynsien leikkuu helppoa. Boba tosissaan puhuu ja pussaa, joskin välillä puheensävy voi olla hyvin käskevä, jos hän on esimerkiksi hellyyttä tai ruokaa vailla. Yleensä ruokaa, ja herra osaa myös omatoimisesti hakea ruokapusseja auki revittäväksi, jos niitä ei ihminen muista laittaa turvalliseen paikkaan.

Boba on aiemmin elänyt vapaana ulkoilevana kissana ja ulkomaailma kiinnostaa sitä, joten ovien ja ikkunoiden kanssa on oltava huolellinen. Boba ei kuitenkaan huuda tai muutenkaan pyri ulos ja vaikuttaa viihtyvän loistavasti sisällä. Lasitettu parveke voisi tosin olla mukava virike. Vaikka Boba on jo seniori-iässä, hän innostuu vielä huiskan metsästämisestä ja ruualle persona, viisaana kissana varmasti oppisi helposti myös naksutintemppuja, mitkä olisivat loistava aktivointitapa uudessa kodissa.

Boba etsii kotia, missä se saisi viettää rauhallisia eläkepäiviä ainoana kissana. Sijaiskodin omista kissoista Boba ei välitä, eikä sen suhtautumista koiriin tiedetä, kuten ei sitäkään minkä eläimen kanssa Boba on tapellut. Uuden kodin vaatimuksiin kuuluu lisäksi runsas huomion antaminen sekä monta hellittely- ja sylihetkeä päivässä. Boban uuden omistajan tulisi myös sitoutua säännöllisiin seniorikissan terveystarkastuksiin.