Bob

Lisätty sivulle: 2008-08-29

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Bob
27.9.2008 Bob ja Bill muuttivat yhteiseen kotiin Helsinkiin.

***

Kuulumisia kodista:

27.9.2008 Hieman kissapoikia jännitti uudessa kodissa alkuun, mutta joidenkin tuntien päästä alkoi Bill jo tutkia asuntoa. Molemmat ovat oikeita kehräyskoneita ja seuranhakijoita eli pian ne uudessa kodissakin alkavat vaatimalla vaatia seuraa.

***

Urospentu, noin 4kk (syyskuussa 2008)/Espoossa

“Moi! Mä oon Bob! Tulin juuri tässä uuteen hoitopaikkaan syyskuun 3. päivä 2008 neljän sisareni kanssa, joista kolme on jo päässeet tai pääsemässä uuteen kotiin. Mua ja Bill-veljee ne ei ottaneet vielä uusiin koteihin, koska me ollaan niin reippaita, että ne kodit ajatteli tarjota ensin paikan ujommille kissoille. Möh, mutta tarjoisitko Sä sitten mulle ja kienties mun Bill-veikallekin kodin? Oletko Se juuri sinä? Toi mun Bill-veli voisi lähteä mun mukaan, jos teille vain mahtuu. Me kun ollaan hyviä ystäviä, nukutaan yhressä ja leikitään ja syödään ja ollaan molemmat ystävällisiä, leikkisiä ja sosiaalisia pentuja. Mutta voin mä lähtee yksinkin, mutta kissakaveri olis kyllä kiva juttu, kun mä rakastan leikkiä.

Mä olin pentueestamme Billin jälkeen ensimmäinen, joka alkoi uudessa hoitopaikassa leikkiä ja syödä. Mä tykkään leikkiä ja olla siliteltävänä. vähän vielä jänskättää kun Iso Ihminen ottaa syliin, mutta päivä päivältä mä totun siihenkin, kunhan oot mulle ystävällinen ja se syliinotto on palkitsevaa, saa silityksiä ja herkkuja, jookos? Ottaisiks sä mut leikki- ja paijailukaveriksesi ja antaisit mulle ihanaa ruokaa, lämpöä ja rakkautta?

1.9.2008 Kissasisarusten kotihoitaja joutuu pian lähtemään ulkomaankomennukselle pariksi kuukaudeksi, joten tällä sisarusparvella olisi kiire päästä omaan kotiin!

29.8.2008 Sisarukset, Bale, Benga, Bongo, Bill ja Bob meinasivat kokea julman nälkäkuoleman, mutta nyt ne odottavat onneksi omaa kotia kotihoitopaikassa. Kissat ovat vielä vähän ujoja, mutta pikkuhiljaa ne ovat tottuneet ihmisen läheisyyteen ja siihen että ihminen voi olla ihan hyväkin tyyppi.

Kertomus: Viisi kuukauden ikäistä pentua oli muurattu kellarin ja jätetty kuolemaan nälkään. Isompi valkeanenäinen veli (Bob) on rauhallinen ja ystävällinen.

KULUKORVAUS kissasta on 100€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Kissalla on oma virallinen eu-passi josta toimenpiteet käyvät ilmi.