Bob

2021 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

Sijainti: Suomi, Espoo (sijaiskodissa)

Seurallinen ja kiltti Bob etsii omaa loppuelämän kotia yhdessä ystävänsä Miinan kanssa.

19.6.2024

Bob on erittäin ihmisläheinen ja seurallinen nuorukainen. Bob viihtyy hoitajansa sylissä, vierellä ja päällä. Toisinaan Bob nukkuu myös samalla tyynyllä. Bob on aktiivinen ja leikkisä. Hän tykkääkin leikkiä ja riehua yhdessä Miinan kanssa. Kaksikko viettää mielellään myös yhteisiä lepohetkiä samaan kasaan tai koppaan ahtautuneena. Toisinaan Bob innostuu leikeissään tarttumaan kynsillään myös ihmisjalkoihin. Erilaiset hoitotoimet sujuvat Bobilta malliikkasti. Bob on rohkea ja ystävystyy samantien sijaiskodissa vierailevien kanssa. Bob haluaa osallistua kaikkeen sijaiskodin toimintaan mm. kokkaamiseen. Bobille maistuisi monet ihmisten ruoat, joten on tärkeää, ettei sopimattomia ruokia jää esille ilman valvontaa. Bob viihtyy pitkiäkin aikoja sylissä eikä saa tarpeekseen hellyyden osoituksista.

Bobilta poistettiin niskasta paise, josta jäänteenä on kalju kohta turkissa. Ihon kuntoa tulee tarkkailla ja mahdollisia naarmuja puhdistaa. Tilapäiseen kaulurin käyttöön tulee varautua, mikäli ihossa alkaa esiintyä kutinaa. Bobilta on myös poistettu hampaita ja todettu hampaiden paradontiittia.

Bob ja Miina tulevat kissapopulaatiosta, jossa kissoilla on todettu kissojen kaliki,- mykoplasma, – klamydia ja bordetella bronchiseptica -tartuntoja. Molemmat ovat sijaiskodissa saaneet Flumax-ravintolisää tukemaan hengitysteiden terveyttä ja ennaltaehkäisevästi. Flumaxia tulisi jatkaa myös uudessa kodissa aluksi ja samoin kaikissa stressaavissa tilanteissa tulevaisuudessa. Hyvä hammashoito on myös tärkeää läpi elämän.  

Bobille ja Miinalle etsimme kissakokenutta kotia, jossa ollaan valmiita myös sitoutumaan tämän kaksikon terveydestä huolehtimiseen.

Kulukorvaus

Kulukorvaus 250 €. Kulukorvauksella kissa on saanut vähintään yhden kolmoisrokotteen (calici, herpes ja kissarutto), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama, FIV-/FeLV-testattu negatiiviseksi (ellei toisin kerrota kissan kuvauksessa) ja vähintään kertaalleen madotettu. Kissan mikrosiru on rekisteröity Siruhaku.fi-palveluun.

Rekku Rescue ry on rekisteröitynyt eläintenpitäjä- ja pitopaikkarekisteriin asiakastunnuksella 17893077.

Tiedustelut

Nina / 045 6968610

Soittoajat: Sovittuna aikana. Täytäthän ensin tiedustelulomakkeen.

ninarekkurescue.com

Yhteydenotot mieluiten ensin tiedustelulomakkeella.
Palaan asiaan niin pian kuin suinkin kykenen.

Avaa lomake

Tiedustelu kissasta Bob

    Tarkista, että kirjoititi sähköpostiosoitteen varmasti oikein. Saat vastauksen tähän osoitteeseen.    Eläin luovutetaan vain 20 vuotta täyttäneelle.    Tiedusteluita vain varauksessani olevista eläimistä, ei muiden varaajien eläimistä.

    Emme vastaa tekstiviesteihin, soittopyyntöihin tai tuntemattomasta numerosta soitettuihin puheluihin! Muistathan, että tämä on meille VAPAAEHTOISTYÖTÄ opiskelun, palkkatyön ja muun elämän lomassa. Emme siis voi aina olla tavoitettavissa soittoaikoinakaan. Yritäthän tällöin myöhemmin uudestaan, vastaamme kyllä heti, kun voimme. Mikäli et saa meiltä vastaussähköpostia, tarkistathan roskapostikansiosi.