Bluesman

Lisätty sivulle: 2011-08-10

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Bluesman
4.12.2011 Bluesman muutti omaan kotiin Espooseen.

***

Kuulumisia kodista:

17.2.2012 Nuori mies malttoi vierastaa aluksi ehkä noin puoli minuuttia, jonka jälkeen uteliaisuus voitti ja vierastamisesta ei tämän jälkeen ole ollut tietoakaan. Heti aluksi meille kävi selväksi, että hän ei mielellään ole yksin ja osaa availla tarvittaessa ovia. Hän on aina touhuamasssa isäntäväen mukana kodin askareissa. Tunkee itsensä mielellään kaikista koloista, raoista ja ovista sisään, myös pussit ja laatikot ovat kivoja piilotella. Poitsu on ehtinyt jo sairastellakin, mutta onneksi ei mitään vakavampaa. Erikoisruuaalla saadaan vatsavaivoja pidettyä kurissa ja koetetaan totutella syömään muutakin kuin raksuja. Edistystä on tapahtunut jo huimasti, kun märkäruuan kastikkeet on saatu menemään ja katkarapujakin maisteltu. Poitsussa on virtaa kuin pienessä kylässä ja painokin on noussut kivasti, kun lihasvoimaa on riehuessa tullut lisää. Itsevarmuutta ei häneltä ole puuttunut, kun vieraskorean alun jälkeen hän on alkanut kokeilla rajojaan ja meinannut välillä laittaa vähän ranttaliksi :D Viherkasvit pelastimme vitriinikaapin päältä amppeleihin, kun saimme selville pojan kiipeilytaitojen tason. Tästä hän ei tosin pitänyt yhtään, vaan alkoi jo heti suunnitella niihin seuraavaa iskua (kuten kuvasta näkyy). Yöt hän viihtyy tiiviisti vieressämme, mutta päivisin hän haluaa omat kauneusunensa ottaa yleensä rauhassa kenenkään häiritsemättä. Hän pitää huolen, että aamuisin saa amiaisen viimeistään puoli seitsemältä. Kukaan ei pääse livahtamaan meille ulkoovesta hänen ohitseen, koska hän tulee salamana ovelle. Lähipäivinä saapunee kauan odotettua leikkiseuraa, kun puolivuotias Ocicat tyttönen liittyy perheeseemme. Aika on kulunut nopsaan siitä kun poitsu meille saapui ja on vaikea enää kuvitella tulevansa kotiin, ilman että ketään ei olisi heti ovella vastassa. Hyvää alkanutta vuotta toivottelee, “Miisu” ja Isäntäväki! :)

***

Leikattu uros, noin 2-3v kesällä 2011

10.8.2011 Bluesman on todella komea kissaherra joka odottaa omaan kotiin pääsyä hoitopaikassa Tallinassa.

Kotihoitaja kertoo: “Kyseessä on erittäin kaunis, rauhallinen, ystävällinen ja ihmisrakas kisuli. Elänyt mukavaa kotikissan elämää (tottunut syömään vain Royal Canin kuivaruokaa), mikä yhtäkkiä romahti. Perhe oli muuttamassa ulkomaalle eikä kissa sopinut kuvaan. Se haluttiin luovuttaa Loomade Hoiupaikkaan, mutta siitä olisi pitänyt maksaa 100euroa. Halvempaa oli heittää kissa kadulle ja niin omistajat tekivät. Raukka istui koko viikon samalla paikalla ennen kuin pääsi kotohoidoon, ja on vieläkin vähän shokissa. Toisien kissojen ja koiran kanssa vielä vähän varovainen, mutta hyvin se tulee toimeen.”

Kissaa ei tarvitse itse lähteä hakemaan Tallinnasta, vaan kuljetus Suomeen hoidetaan sovitusti ja ennen Suomeen tuloa kissa käytetään vielä virkaeläinlääkärin tarkastuksessa.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120€. Kulukorvauksella kissanpentu on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Kissalla on oma virallinen EU-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi.