Blues

Lisätty sivulle: 2013-08-20

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Blues
7.8.2013 Blues ja Maito saivat yhteisen kodin pääkaupunkiseudulta.

***

Leikattu urospentu, noin 10 vkoa (20.8.2013), kotihoidossa Espoossa.

20.8.2013 Blues ja Maito sekä pienempi pentu Titi-Uu ovat tulleet yhdistykselle hoitoon Satakunnasta kissapopulaatiosta.

Blues on komea mustaturkkinen, isosilmäinen uroskissanpentu. Blues on vielä hieman ujo poika, joka kuitenkin päivittäin näyttää reipastumisen merkkejä. Blues on ahkera syömään, joten pojasta saattaa kasvaa kookas kolli.

Tulevassa kodissa voisi olla tälle melko rauhalliselle pojalle kissakavereita, joiden kanssa Blues helpommin vapautuu ja intoutuu hurjiin leikkeihin. Sylissä vähän vielä jännittää, mutta siitä ei kuitenkaan rimpuilla pois. Hyvällä hoidolla Bluesista kasvaa tyytyväinen, kehräävä sylikissa.

Hoitokodissa on kaksi koiraa, joihin Blues on melko hyvin tottunut. Ei ole siis mahdottomuus, että tulevasta kodista löytyisi myös hieman suurempi nelijalkainen kaveri. :-)

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta niin ota yhteyttä varaajaan (tiedot sivun alalaidassa). Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi. Kissanpennun luovutusikä on 12 viikkoa.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180 €. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi.