Blueberry (nyk. Noki)

04/2020 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

30.12.2020 Blueberry eli Noki muutti omaan kotiin veljensä Ollien (Camu) kanssa.

***

Blueberry on fiksu ja vilkas poika, joka ihmisenä olisi varmasti jonkinlainen vankikarkuri tai tiirikoija, tai vähintäänkin Houdinin veroinen kahlekuningas.

16.12.2020

Emme toistaiseksi ota Blueberrystä enempää kyselyitä vastaan. We no longer accept new adoption requests for Blueberry.

11.12.2020

Blueberry on kerrassaan valloittava nuorimies, joka etsii yhteistä kotia veljensä Ollien kanssa. Pojat ovat melkoinen parivaljakko, eikä näiden tohottajien kanssa varmasti tule tylsää. Blueberryssä on kaikkea, mitä voi kissalta toivoa; touhukkuuden lisäksi se on erittäin ihmisrakas ja läheisyydenkaipuinen sekä älykäs.

Blueberryn lempiasioihin lukeutuvat ihmisten sylit ja rapsutukset, rapisevat ja kilisevät lelut sekä tietenkin ruoka. Tämän ruokarosvon kanssa onkin oltava tarkkana, sillä esimerkiksi suljetut kaapinovet eivät estä sen näppäriä tassuja pääsemästä käsiksi omiin tai ihmisten ruokiin. Blueberry osaa avata esimerkiksi jääkaapin, ja on opettanut näitä taitoja veljelleen Ollielle. Ruokamääriä ja ruoka-aikoja tulee Blueberryn uudessa kodissa seurata, sillä ruoka tuntuu maistuvan tälle veijarille aina vaan. Jos se saa kynsiinsä jotakin siltä kiellettyä syötävää, saattaa se murista ja jopa sähistä ihmiselle, joka yrittää viedä aarteen pois. Erilaiset ruokaa sisältävät älypelit ovat Blueberrylle mieleistä puuhaa. Esimerkiksi taiteltuun pahvihylsyyn piilotettu herkku on sen mielestä mukavaa aivotyötä. Vesiastiassa on sen mielestä mukava uittaa tassuja ennen juomista. Joskus Blueberry haluaa pureskella kiellettyjäkin asioita, kuten muovipusseja. Uuden kodin olisikin hyvä olla tottunut kissaelämään ja pitämään muovit, kuminauhat ja muut pikkuesineet kissan nakertelun ulottumattomissa.

Nuorena kissana Blueberry on vilkas ja aktiivinen. Se rakastaa heliseviä ja rapisevia leluja, ja leikkiikin niillä hurjasti, joskin hieman varovaisemmin kuin veljensä Ollie. Ollien rajut otteet saavat Blueberryn joskus sähähtämään. Uudessa kodissa olisi tärkeää olla kissojen leikittämisestä kiinnostuneita kaksijalkaisia, jotta veljeksistä kumpainenkin saisi sopivan määrän aktiviteetteja päiväänsä.

Blueberry rakastaa ihmisten huomiota ja näiden kanssa touhuamista, joten uudessa kodissa olisi hyvä olla useampikin leikittäjä ja paijaaja. Poikien uuden ihmisen tulisi myös olla kärsivällinen, sillä esimerkiksi ruokailutilanteet ovat vielä jokseenkin haastavia pohjattoman ruokahalun ja loputtoman energisyyden vuoksi. Veljesten vilkkauteen kannattaa myös olla varautunut. Riehumatuulella ollessaan ne saattavat herkästi pudottaa tai kaataa tavaroita. Kissat voisivat myös pitää muista eläimistä, joskaan ne eivät ole toistaiseksi näitä tavanneet.

Summary in English

Blueberry is a smart, young boy who loves to play around with his brother Ollie.

16.12.2020

Emme toistaiseksi ota Blueberrystä enempää kyselyitä vastaan. We no longer accept new adoption requests for Blueberry

11.12.2020

Blueberry is a wonderful young man, who is looking for a forever home with his brother Ollie. Together they are quite the pair, and life is never boring with these two. Blueberry has everything anyone could ever wish for in a cat; he is extremely playful, loving and intelligent.

Blueberry’s favourite things include people’s laps and pets, different kinds of toys and, of course, food. His owner should keep an eye on him, since he is very handy and will get into closed cabinets, the fridge, etc. Blueberry has also taught his brother some of these skills. In his new home the amount of food he eats should be monitored so he will not gain too much weight. If he manages to steal food, he might even hiss at humans that are trying to take away his treat. Blueberry loves different kinds of brain games and puzzles, especially if there’s food involved. He also likes to dip his paws into the water bowl before drinking. His new home should be used to living with cats and having to hide such items as plastic bags and rubber bands, since Blueberry would often like to chew on those.

Blueberry is a very active and affectionate cat. In his new home, it would be best if there were multiple people that would be interested in showing him affection and playing with him. The new owner should also be very patient and understanding with the cats. Blueberry and Ollie might get along well with other animals, but they have not yet met any.