Blueberry (nyk. Noki)

04/2020 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

30.12.2020 Blueberry eli Noki muutti omaan kotiin veljensä Ollien (Camu) kanssa.

***

Blueberry on fiksu ja vilkas poika, joka ihmisenä olisi varmasti jonkinlainen vankikarkuri tai tiirikoija, tai vähintäänkin Houdinin veroinen kahlekuningas.

16.12.2020

Emme toistaiseksi ota Blueberrystä enempää kyselyitä vastaan. We no longer accept new adoption requests for Blueberry.

11.12.2020

Blueberry on kerrassaan valloittava nuorimies, joka etsii yhteistä kotia veljensä Ollien kanssa. Pojat ovat melkoinen parivaljakko, eikä näiden tohottajien kanssa varmasti tule tylsää. Blueberryssä on kaikkea, mitä voi kissalta toivoa; touhukkuuden lisäksi se on erittäin ihmisrakas ja läheisyydenkaipuinen sekä älykäs.

Blueberryn lempiasioihin lukeutuvat ihmisten sylit ja rapsutukset, rapisevat ja kilisevät lelut sekä tietenkin ruoka. Tämän ruokarosvon kanssa onkin oltava tarkkana, sillä esimerkiksi suljetut kaapinovet eivät estä sen näppäriä tassuja pääsemästä käsiksi omiin tai ihmisten ruokiin. Blueberry osaa avata esimerkiksi jääkaapin, ja on opettanut näitä taitoja veljelleen Ollielle. Ruokamääriä ja ruoka-aikoja tulee Blueberryn uudessa kodissa seurata, sillä ruoka tuntuu maistuvan tälle veijarille aina vaan. Jos se saa kynsiinsä jotakin siltä kiellettyä syötävää, saattaa se murista ja jopa sähistä ihmiselle, joka yrittää viedä aarteen pois. Erilaiset ruokaa sisältävät älypelit ovat Blueberrylle mieleistä puuhaa. Esimerkiksi taiteltuun pahvihylsyyn piilotettu herkku on sen mielestä mukavaa aivotyötä. Vesiastiassa on sen mielestä mukava uittaa tassuja ennen juomista. Joskus Blueberry haluaa pureskella kiellettyjäkin asioita, kuten muovipusseja. Uuden kodin olisikin hyvä olla tottunut kissaelämään ja pitämään muovit, kuminauhat ja muut pikkuesineet kissan nakertelun ulottumattomissa.

Nuorena kissana Blueberry on vilkas ja aktiivinen. Se rakastaa heliseviä ja rapisevia leluja, ja leikkiikin niillä hurjasti, joskin hieman varovaisemmin kuin veljensä Ollie. Ollien rajut otteet saavat Blueberryn joskus sähähtämään. Uudessa kodissa olisi tärkeää olla kissojen leikittämisestä kiinnostuneita kaksijalkaisia, jotta veljeksistä kumpainenkin saisi sopivan määrän aktiviteetteja päiväänsä.

Blueberry rakastaa ihmisten huomiota ja näiden kanssa touhuamista, joten uudessa kodissa olisi hyvä olla useampikin leikittäjä ja paijaaja. Poikien uuden ihmisen tulisi myös olla kärsivällinen, sillä esimerkiksi ruokailutilanteet ovat vielä jokseenkin haastavia pohjattoman ruokahalun ja loputtoman energisyyden vuoksi. Veljesten vilkkauteen kannattaa myös olla varautunut. Riehumatuulella ollessaan ne saattavat herkästi pudottaa tai kaataa tavaroita. Kissat voisivat myös pitää muista eläimistä, joskaan ne eivät ole toistaiseksi näitä tavanneet.