Blick (nyk. Viiru)

Lisätty sivulle: 2015-11-16

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Blick (nyk. Viiru)
27.11.2015 Blick ja Whick muuttivat yhdessä omaan kotiin Helsinkiin.

***

Kuulumisia kodista:

30.11.2015 Meillä on mennyt mukavasti pentujen kanssa. Ovat sitten suloisia pakkauksia ja ihanan leikkisiä ja uteliaita. Kissat nimettiin uudelleen ja nimet ovat Viiru ja Pesonen. Viiru on kissa jolla on viiru nenänpäässä ja Pesonen on valkeaposkinen kissa. On aivan ihanan rentouttavaa katsoa heidän puuhastelua ja telmimistä. Ensimmäisenä iltana eivät miltei malttaneet käydä nukkumaan ollenkaan mutta nyt ovat jo rauhoittuneet ja nukkuvat yöt aika hyvin. Tulevat nukkumaan viereen ja aika paljon oleilevat siinä huoneessa missä me muut ollaan.

Lapset ovat myös säästyneet ylimääräisiltä “hyökkäyksiltä” ja ovat olleet ihan innoissaan ja onnellisia kissoista. Veljekset tosiaan painivat välillä ihan kunnolla ja heti sen jälkeen pesevät toinen toisiaan ja nukahtavat lähekkäin. Koko perheemme on kyllä todella onnellisia uusista perheen jäsenistä. Onneksi saatiin nämä veijarit meille :)

***

Leikattu urospentu, synt. 9/2015, kotihoidossa Vantaalla. Luovutus aikaisintaan vkon 48 lopussa.

16.11.2015 Lumikki ja pentunsa 7 kääpiötä saapuivat yhdistyksen hoitopaikkaan pentujen ollessa n. 3-viikon ikäisiä. Tätä ennen Lumikki oli vaeltanut jo muutaman vuoden kesämökkialueella Sastamalassa, kunnes se toimitettiin löytölään vastasyntyneiden pentujensa kanssa. Onnea tämän poppoon matkassa siis oli, että emo ja pienet pennut pääsivät kasvamaan ja sosiaalistumaan hyvään hoitoon. Kun pennuilla tuli 10 viikkoa ikää täyteen, siirtyi laihassa kunnossa oleva Lumikki-emo toiseen hoitopaikkaan toipuilemaan ja valmistumaan sterilaatiota sekä hampaidenpoistoa varten, sillä sen suu oli päässyt melko huonoon kuntoon.

Pennut ovat rellestävä sakki rakastettavia pikku kääpiöitä, kissakaveri kodissa on näille vipeltäjille ihan ehdoton, tai sisarukset voisivat toki mielellään lähteä pareittainkin omiin koteihin. Kaikki ovat reippaita, leikkisiä ja helposti käsiteltäviä pikku vintiöitä, jotka sopivat varmasti monenlaiseen meneväänkin kotiin. Nimensä kääpiöt Blick, Whick, Glick, Plick, Quee, Snick ja Flick ovat saaneet vuoden 1912 Broadway-näytelmästä.

Blick on pojista usein ensimmäisenä kiipeämässä syliin, bravuurina olkapäälle kiipeäminen ja korvanlehdestä puraisu.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, ota yhteyttä varaajaan. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi. Kissanpentuja ei luovuteta ainoaksi kissaksi, mikäli siitä ei ole erikseen mainittu.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180 €. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru-palveluun.